Op deze website vindt U alle informatie over de diensten die Adviesbureau van der Vliet U kan aanbieden. Hoe en op welke wijze U onze paragnosten, mediums en helderzienden kunt bereiken om uw vragen te stellen. Ook kan u via het contact formulier een afspraak maken met een van onze consulenten.

Paragnostenhulp.nl is geen dating-, relatie- of sekssite. De consulenten van www.paragnostenhulp.nl houden zich allemaal bezig met dienst- en hulpverlenen, waarbij zij gebruikmaken van hun paranormale gaven. De mediums, paragnosten, kaartleggers, helderzienden en tarotisten die actief zijn op www.paragnostenhulp.nl zijn allen op hun kwaliteiten gescreend en voldoen aan het profiel dat Adviesbureau van der Vliet voor ogen heeft.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat U het oneens bent hetgeen U tijdens een gesprek te horen krijgt. Het is wel zo dat uitspraken gedaan door consulenten voor rekening komen van de consulenten zelf maar U kunt uiteraard wel contact met ons opnemen voor vragen of eventuele klachten.

U kunt ons dan bereiken via onderstaand MAIL of TELEFOONNUMMER.

email : info@paragnostenhulp.nl

Mobiel : 031-6-13 28 14 97

Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met U op. Namens Adviesbureau van der Vliet, met vriendelijke groet,

M.v.g.

René van der Vliet.

Juridisch adviseur van: www.paragnostenhulp.nl

Neem contact op