Op deze website vindt U alle informatie over de diensten die Adviesbureau van der Vliet U kan aanbieden. Hoe en op welke wijze U onze paragnosten, mediums en helderzienden kunt bereiken om uw vragen te stellen. Ook kan u via het contact formulier een afspraak maken met een van onze consulenten.

Paragnostenhulp.nl is geen dating-, relatie- of sekssite. De consulenten van www.paragnostenhulp.nl houden zich allemaal bezig met dienst- en hulpverlenen, waarbij zij gebruikmaken van hun paranormale gaven. De mediums, paragnosten, kaartleggers, helderzienden en tarotisten die actief zijn op www.paragnostenhulp.nl zijn allen op hun kwaliteiten gescreend en voldoen aan het profiel dat Adviesbureau van der Vliet voor ogen heeft.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat U het oneens bent hetgeen U tijdens een gesprek te horen krijgt. Het is wel zo dat uitspraken gedaan door consulenten voor rekening komen van de consulenten zelf maar U kunt uiteraard wel contact met ons opnemen voor vragen of eventuele klachten.

  • U kunt ons dan bereiken via onderstaand  mail of telefoonnummer deze is ook bereikbaar van Maandag tot Vrijdag.
  • email : info@paragnostenhulp.nl
  • Mobiel : 031-6 13 28 14 97
  • Wij lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

M.v.g. René van der Vliet Juridisch adviseur van;

https://www.paragnostenhulp.nl

Neem contact op

Wij lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.