Let op!

Op deze contactpagina is het niet de bedoeling dat u vragen gaat stellen over magie, negatieve energieën e.z.v. Ik kan die vragen niet beantwoorden. U moet eerst contact opnemen via de “TELEFOON” met Linda. Zij kan u gelijk vertellen wat er nodig is en zij zal u dan aangeven om ons te mailen voor eventuele afspraak. Zonder Linda gesproken te hebben kunnen we geen afspraak inboeken. Zwarte magie verwijderen door Linda box 14  / Kaarsen magie liefde en voorspoed aantrekken.

Koffiedik lezen

Linda       

Let op!!

Voor Handlezen en Numerologie belt u met Box 04 Mary. Bent u geïnteresseerd dan kan u ons mailen om een afspraak te maken. Contact  

Ook kunt u  bellen met; +31-629188025 of +32-468544149

Mary

Contact met Paragnostenhulp.nl

Op deze website vindt u alle informatie over de diensten die Adviesbureau van der Vliet u kan aanbieden. Hoe en op welke wijze u onze paragnosten, mediums en helderzienden kunt bereiken om uw vragen te stellen.

  • ps) Als u alleen op een bepaalde tijd kan bellen mail ons dan even en we zorgen wanneer mogelijk dat de consulent op dat moment voor u aanwezig is voor u.

Paragnostenhulp.nl is geen dating-, relatie- of sekssite. De consulenten van www.paragnostenhulp.nl houden zich allemaal bezig met dienst- en hulpverlenend, waarbij ze gebruikmaken van hun paranormale gaven. De mediums, paragnosten, kaartleggers, helderzienden en taoïsten die actief zijn op www.paragnostenhulp.nl

Zijn allen op hun kwaliteiten gescreend en voldoen aan het profiel dat Adviesbureau van der Vliet voor ogen heeft.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u het oneens bent met dat wat u tijdens een gesprek te horen krijgt. Het is wel zo dat uitspraken gedaan door consulenten voor rekening komen van de consulenten zelf, maar u kunt uiteraard wel contact met ons opnemen voor vragen of eventuele klachten.

  • U kunt ons dan bereiken via onderstaand mailadres of telefoonnummer deze is 
  • bereikbaar van maandag tot vrijdag.
  • email : info@paragnostenhulp.nl
  • Mobiel : 031-6 13 28 14 97
  • We lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

M.v.g. René van der Vliet Juridisch adviseur van;

https://www.paragnostenhulp.nl

Wij lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.