Let op!!!!!! Contact met Linda voor de behandeling zwarte magie. 

Op deze contactpagina is het niet de bedoeling dat u ons vragen gaat stellen over magie, negatieve energieën e.z.v.

Ik kan deze vragen niet beantwoorden. 

Linda zal u gelijk vertellen wat er nodig is en zij zal u dan aangeven om ons te mailen voor eventuele afspraak. Zonder Linda gesproken te hebben kunnen we geen afspraak inboeken. Klik op de link en met vermelding: Contact   .

  • Verwijderen van zwarte magie
  • Diverse rituelen
  • Huizen reinigen 
  • Koffiedik-lezen

Deze zware dingen gaan altijd op afspraak bij Linda.

Let ook op deze !!!

Ook als u interesse heeft voor de speciale gave van Mary doet u zelfde als bij Linda.

 Bent u geïnteresseerd voor een handlezing, naam betekenis, numerologie. Dan eerst bellen met Mary en dan ons mailen voor een ‘afspraak te maken”. 

Contact  

Ook voor een afspraak astrologie bij Tara.

Doet u hetzelfde als bij Linda, Mary, Tara.  

Mail voor uitgebreide astrologie bij Tara.

Mail naar Contact  Astrologisch consult of jaar horoscoop 

Het is niet de bedoeling dat u op een van onze mobiele nummers gaat bellen. Wij kunnen u niet helpen bij deze bijzondere gave van de 3 Damens en ook kunnen wij u niet doorverbinden met een van de Damens.

Dank u voor uw begrip,

Warme groet,

Carla van paragnostenhulp.nl  ♥♥

* Belangrijk* onze mobiele nummers zijn er alleen voor als u problemen heeft met de aankoop van credits of als u een klacht heeft over onze dienstverlening! 

Contact met Paragnostenhulp.nl

Op deze website vindt u alle informatie over de diensten die Adviesbureau van der Vliet u kan aanbieden. Hoe en op welke wijze u onze paragnosten, mediums en helderzienden kunt bereiken om uw vragen te stellen.

  • ps) Als u alleen op een bepaalde tijd kan bellen mail ons dan even en we zorgen wanneer mogelijk dat de consulent op dat moment voor u aanwezig is voor u.

Paragnostenhulp.nl is geen dating-, relatie- of sekssite. De consulenten van www.paragnostenhulp.nl houden zich allemaal bezig met dienst- en hulpverlenend, waarbij ze gebruikmaken van hun paranormale gaven. De mediums, paragnosten, kaartleggers, helderzienden en taoïsten die actief zijn op www.paragnostenhulp.nl

Zijn allen op hun kwaliteiten gescreend en voldoen aan het profiel dat Adviesbureau van der Vliet voor ogen heeft.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u het oneens bent met dat wat u tijdens een gesprek te horen krijgt. Het is wel zo dat uitspraken gedaan door consulenten voor rekening komen van de consulenten zelf, maar u kunt uiteraard wel contact met ons opnemen voor vragen of eventuele klachten.

  • U kunt ons dan bereiken via onderstaand mailadres of telefoonnummer deze is 
  • bereikbaar van maandag tot vrijdag.
  • email : info@paragnostenhulp.nl
  • Mobiel : 031-6 13 28 14 97
  • We lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

M.v.g. René van der Vliet Juridisch adviseur van;

https://www.paragnostenhulp.nl

Wij lezen en beantwoorden uw mail altijd van Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend en op zon en feestdagen zal uw mail de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.