Linda-257x300

Voor een persoonlijk gesprek belt U

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Beste beller,

Ik begrijp heel goed dat het vreselijk is als u te maken krijgt met een van deze onderstaande problemen. Maar wij van de administratie kunnen uw vragen niet beantwoorde en we kunnen ook niet elke moment Linda even roepen ze zit niet naast me op de stoel… Linda is elke dag online kunt u er echt niet tussen komen dan kunnen we met hoge uitzondering een bel afspraak maken voor u.

  1. Dus vragen over zwarte magie kan ik niet beantwoorden alleen Linda kan dat en dan zal u haar moeten bellen.
  2. E-mail consulten doet Linda niet aan zij moet uw energie voelen en dat gaat niet via een beeldscherm of een telefoon.
  3. Voor alle zaken die Linda kan doen voor u zal u toch echt even Linda moeten bellen het is zonde om ons te mailen met vragen ik kan ze niet beantwoorden en als u belt weet u binnen 10 min wat er speelt en wat u kan doen. 
  4. U kunt uitsluitend mailen voor een afspraak met Linda als u er op de lijn niet tussen kan komen. Linda is een consulent die bijna altijd bezet is op de lijn.
  5. Koffie afspraken kunnen alleen gemaakt worden na aankoop van credits. Dan kunt u bellen of mailen met ons de afspraak vast te zetten.
  6. Linda kan u uitleggen waarom.
  7. Als Linda vindt dat er een huisreiniging gedaan moet worden zal dat alleen op zondag kunnen. Ook daar kan Linda u antwoord op geven.

Heel veel liefs en dank u voor het lezen van deze regels.

Met vriendelijke groet,

René van der Vliet. 

Administratie Paragnostenhulp.nl

Tel:+316 13 28 14 97.

Maandag tot vrijdag van 07:00 uur tot 10:00 uur en in de avonduren 20 tot 22:00 uur.

Zaterdag van 08 tot 11:00 uur.

 Alle behandelingen met de kaarsen kunnen alleen op zondag.

  • Medium, Allround, Paragnost, Helderziend, Kaartlegster, Koffiedik lezen, Huizen reinigen, Diverse rituelen.

Hier is in vogelvlucht even iets over onze Linda.

Zij was zich op zeer jonge leeftijd al bewust van haar bijzondere (telepathische) gaven. Linda is bedreven kaartlegster en maakt daarbij gebruik van diverse kaartsoorten zoals de Lenormand-, Engelen-, Zigeuner- of de Waarzegkaarten. Zij doet haar werk met liefde en wil ook U, iedereen, een zo zuiver mogelijk antwoord of advies meegeven. De gaven van Linda stellen haar in staat u te helpen, adviseren of bijsturen in tijden waarin u het zelf niet meer redt en u terecht dreigt te komen in een neerwaartse spiraal vol donkere dagen die eindeloos lijken te duren. Zij kan u aangeven hoe om te gaan met uw problemen en leren herkennen wie er in uw omgeving oprecht een helpende hand aanbiedt en wie er zich achter een masker verschuilen en hun ware gezicht niet willen tonen. U kunt bij Linda terecht voor problemen op het gebied van de liefde, relaties, angsten, dromen, financiën enz., bovendien is onze Linda ook altijd actief geweest als relatie- dan wel gesprekstherapeute.

Tot slot nog een van Linda’s uitspraken die alles over haar zegt; “ik haal mijn voldoening en geluk voor een groot deel uit het helpen van andere mensen”, dus u bent nooit een last, maar altijd een welkome gast!!

Ieder mens heeft angsten, ieder mens heeft vragen, ieder mens heeft angst om te vragen, maar niet alles valt alleen te dragen!! Ik zal er met veel liefde en geduld voor u zijn altijd.

Linda.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (98 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top