Linda

Linda

Voor een persoonlijk gesprek belt U

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

 Ps) Voor alle vragen over de behandelingen van de magie e/o/ huizen moet u aan Linda zelf vragen. De betalingen lopen wel via Paragnostenhulp onder het kopje overige producten. (deze plug-in zal voor 7 mei op de site staan)    


 

Voor het magische werk van; Linda kijk dan ook op deze pagina;

 https://www.paragnostenhulp.nl/zwarte-magie/

Energetisch huizen reinigen, Zwarte magie verbreken, Witte magie, Diverse rituelen, 

Koffiedik-lezen. Zie de pagina Koffiedik lezen 


Week 18) Maandag tot Vrijdag  van 07 tot 10:00 uur – middag 15:30 tot 16:30 – avond 20 tot 21:00 uur. Op zaterdag van 08 tot 11:00 uur.

Medium, paragnost, helderziend, kaartlegster, koffiedik lezen, huizen reinigen, diverse rituelen.

Hier is in vogelvlucht even iets over onze Linda.

Zij was zich op zeer jonge leeftijd al bewust van haar bijzondere (telepathische) gaven. Linda is bedreven kaartlegster en maakt daarbij gebruik van diverse kaartsoorten zoals de Lenormand-, Engelen-, Zigeuner- of de Waarzegkaarten. Zij doet haar werk met liefde en wil ook U, iedereen, een zo zuiver mogelijk antwoord of advies mee geven. De gaven van Linda stellen haar in staat U te helpen, adviseren of bijsturen in tijden waarin U het zelf niet meer red en U terecht dreigt te komen in een neerwaartse spiraal vol donkere dagen die eindeloos lijken te duren. Zij kan U aangeven hoe om te gaan met uw problemen en leren herkennen wie er in uw omgeving oprecht een helpende hand aanbied en wie er zich achter een masker verschuilen en hun ware gezicht niet willen tonen. U kunt bij Linda terecht voor problemen op het gebied van de liefde, relaties, angsten, dromen, financiën enz., bovendien is onze Linda ook altijd actief geweest als relatie- dan wel gesprekstherapeute.

Tot slot nog een van Linda’s uitspraken die alles over haar zegt; “ik haal mijn voldoening en geluk voor een groot deel uit het helpen van andere mensen”, dus U bent nooit een last maar altijd een welkome gast!!

Ieder mens heeft angsten, ieder mens heeft vragen, ieder mens heeft angst om te vragen, maar niet alles valt alleen te dragen!! Ik zal er met veel liefde en geduld voor U zijn altijd.

Linda.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (46 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top