Fran box 5

Jij bent ook belangrijk!

Gespecialiseerd in narcisme, huiselijk geweld en depressie. Voor een persoonlijk en anoniem gesprek bel mij ik help je op weg.

Fran is tevens, Heldervoelend, helderziende en kan voor u de kaartleggen.

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Week 3) Fran is ziek als zij zich wat beter voelt komt zij online.

.

Gespecialiseerd in het paranormale, helderziendheid en ook heel belangrijk vandaag aan de dag is het; narcisme, huiselijk geweld en depressie. Voor een persoonlijk en anoniem gesprek bel mij ik help je op weg.

Hallo ik ben Fran,

Heldervoelend en kaartleggen ik komt snel tot de kern van het probleem. Bel mij je staat er nooit alleen voor!!! Al onze gesprekken zijn vertrouwd en anoniem en ik help je 100%

Ik ben al jaren bezig met het spirituele vooral met het numerologie en de dubbele getallen dat zijn engelen die mijn iets willen vertellen ze hebben mijn verteld dat ik mijn gave moet gaan gebruiken sinds ik ze ben gaan begrijpen de engelen ben ik er ook wat mee gaan doen. Ik doe tarotkaarten, lees je foto en ik voel dingen goed aan. Je kunt met al uw vragen bij mij terecht samen komen we bij de kern van jouw probleem en zoeken wij een oplossing. Ik geef je weer een klare kijk op je leven en op je problemen, ik zal je helpen met liefde en eerlijkheid. Ik zou je ook zeggen waar je op dit moment staat in het leven. Soms is dat leuk en soms zal dat pijnlijk zijn. Maar je belt mijn voor een eerlijk antwoord en niet voor een verhaaltje. Wees niet bang om mij te bellen, ik zal je altijd helpen waar ik kan.

Buiten het paranormale kan ik U ook begeleiden bij de volgende maatschappelijke problemen;

  • Huiselijk geweld
  • Narcisme
  • Depressie 
  • Financiën & Welvaart
  • Relatie met een Narcist
  • Ontrouw en Scheidingen
  • Hoe gaat het verder met de financiële kant na het verlies van iemand
  • Rouwverwerking.

Liefs Fran.

Vergeet nooit hoe belangrijk je bent.  (Jij staat altijd op nummer 1.)  k help je waar ik kan zowel paranormaal als op maatschappelijk vlak.

 

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (10 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top