Het doet meer dan je lief is! Het maakt alles kapot!!

Het leven is een complex iets, en niet alles kan je alleen aan!!

Er zijn diverse stromingen vanuit veel religies en culturen die onder “zwarte magie” worden geschaard zoals Occultisme, Satanisme, Wicca, Voodoo, Heksen en Alchemisten.
Waar kan ik je bij helpen?
Ben je vervloekt of behekst door iemand die speelt met zwarte magie op jou??? Of op jouw woning. Gaat alles kapot in jouw huis, vliegt het geld uit jou zakken, heb je alleen maar ongeluk??? Dan zal je er goed aan doen om ook een huiszuivering te doen.

Laat me je helpen!! Ik haal de vervloeking bij je weg. Voor geluk & succes in je leven en dat wensen in vervulling gaan. Ook is je huis is zéér belangrijk iets in deze uitdagende tijden!! Je moet er tot rust komen.
De meeste spreuken in zwarte magie kunnen verwijderd en omgekeerd worden, door reinigende technieken te gebruiken van o.a.; spreuken, kaarsen, oliën en mijn werkzaamheden zijn er veel mogelijkheden. Ook wat betreft jouw huis!! Lees de pagina hier naast over “Huiszuivering”

Wat wil je graag! Er zijn een tal van mogelijk heden, hier een kleine opsomming van de mogelijk heden.

 • Terug een zuivere liefdesrelatie te krijgen
 • Onmiddellijke en definitieve terugkeer van uw geliefde
 • Vernietiging van echtscheiding
 • Stopzetting van huiselijk geweld, morele of seksuele intimidatie
 • Stopzetting van alle verslavingen
 • Verlies op financieel
 • Als er iets gestolen is bij u kunnen wij samen via een ritueel een omschrijven doen van de persoon of personen doen.

Met mijn gave en de werkzaamheden met verschilden kaarsen, was, oliën en de juiste behandeling zal uw geluk weer terugkomen. Elk ritueel heeft natuurlijk wel zijn eigen prijskaartje.

Ik zal u nooit het vel over de neus trekken. Maar ik moet wel de producten aanschaffen om u te kunnen helpen. Het verbreken en opheffen van vloeken, voodoo en zwarte magie is best wel een dingetje, onderschat dat nooit. Van oudsher af aan bestaat al het Goede maar ook het Kwade. Het Licht en de duisternis. En mensen met kwade (duivelse) intenties die kunnen heel wat kwaad aanrichten bij een ander. Het vermoeden dat er een misschien wel een vloek op je zou kunnen rusten, dat ontstaat niet zomaar. Mensen zijn vaak jaloers, gunnen jou de man of vriend niet, alles gaat kapot in jouw huis ga zo maar door. Het is te veel om alles hier te beschrijven. Ik help u uit liefde en heel mijn hart. U betaalt mij alleen de onkosten.

♥ Als u gelukkig bent ben ik dat ook, ik zie mijn mede mens graag gelukkig en tevreden ♥

Indien U al mijn adviezen opvolgt !!!
Dan gaat u voor het beste resultaat.

Alle afspraken voor huizen en zowel kaarsen geen via de volgende link. Contact
Schrijf u daar duidelijk uw telefoonnummer en wat er gedaan moet worden uw huis of de kaarsen

Liefs Linda.

Draag altijd een amulet. Een amulet is een object dat je altijd bij je houdt om jezelf te beschermen tegen slechte energie, beheksing, vervloeking. 

(Niet iedereen kan de zelfde amulet hebben)

Wat is er toch aan de hand thuis??? waarom zoveel ruzie??? waarom gaat alles fout????

Ik zal het u vertellen dat is Zwarte Magie maar ik ga u helpen!!!

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis, en er gebeuren rare dingen in je huis, die niet te verklaren zijn, dan kan je woning, wellicht energetisch verontreinigd zijn (ook wel energetisch verstoord of belast genoemd). Er is dan sprake van een verstoring in de energie, wellicht veroorzaakt door een of meerdere entiteiten (dwalende zielen) Dit komt bijna 100% door de zwarte magie die er op jou is gedaan. Of door iemand die bij jou in je huis is geweest. b.v. iemand mag jou niet die zal er van alles aan doen dat jij alles kwijtraakt. En je gaat je steeds slechter voelen. Er komen spanningen in jouw relatie, gezinsleven of met je collega’s.

Je kan er zelfs heel ziek van worden als jouw huis niet zuiver is. Of door de geschiedenis van de woning of van de grond waarop de woning gebouwd is kan bepalend zijn voor wat er gaande is, maar er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom je er ook in nieuwbouwwoningen last van kan hebben. Wanneer overledenen niet goed overgegaan zijn, gaan ze op zoek naar mensen met wie ze contact kunnen maken. Veel ‘dwalers’ (entiteiten) denken namelijk dat zij nog in leven zijn. Voor hen is het dus heel normaal dat zij contact zoeken met andere bewoners van een huis. Wanneer je dus een entiteit in je woning hebt is het bijna een logisch gevolg dat je hier last van kan hebben/krijgen. Veel van deze dwalers hebben weliswaar geen kwaad in de zin maar kunnen nogal eens op verschillende manieren proberen de aandacht te trekken en willen net als wij niet genegeerd worden. Wanneer een dwaler contact probeert te maken zal hij of zij manieren zoeken om dit contact te kunnen krijgen. Dus eigenlijk is het heel logisch dat je onverklaarbare gebeurtenissen kan meemaken of lichamelijke en geestelijke klachten krijgt wanneer er een entiteit in je woning huist.

Hoe kun je weten of de energie in je huis verstoord is?

 • Buitenshuis voel je je energiek en levendig, binnenshuis voel je je lusteloos en ongeïnspireerd
 • Het is moeilijk om dingen op te starten, aan het rollen te houden en af te maken
 • Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden
 • Je slaapt slecht, onrustig en wordt niet uitgerust wakker
 • Sommige plekken in huis voelen koud of onbehaaglijk
 • Onderlinge spanningen tussen medebewoners
 • Een onrustig, prikkelbaar gevoel
 • (Chronische) gezondheidsproblemen
 • Relatieproblemen
 • Gok en verslaving ‘s problemen
 • Onverklaarbare ziekteverschijnselen
 • Altijd hoofd en nekpijnen
 • Bijna altijd last van maag / darm problemen

Nou neem van mij aan dat je huis echt gedaan moet worden anders zullen de problemen alleen maar meer worden en je zal alleen maar zieker worden en dokters weten niet waarom. Ik kom met een collega bij jou thuis en we gaan jou huis doen. Dit is echter niet in 2 minuten gebeurt we hebben wel wat tijd nodig en komen in het weekend naar jouw toe te komen. Ook hier geld hetzelfde als bij de Zwarte Magie. Je betaalt alleen de kosten van de producten en de kosten van de benzine. Ik heb hier hetzelfde verhaal bij en de zelfde link even invullen en ik bel U. Contact