BlogEdelsteen bij jou sterrenbeeld

Beknopte omschrijving van je Sterrenbeeld met bijpassende Spirituele steen.

 

Ram (21 maart – 19 april):

De Ram staat bekend om zijn energie en vastberadenheid. Ze zijn onafhankelijk, avontuurlijk en hebben een sterk leiderschapspotentieel.

Stier (20 april – 20 mei):

Stieren zijn praktisch, geduldig en betrouwbaar. Ze hebben een sterke wilskracht en zijn vaak vasthoudend in het bereiken van hun doelen. Stieren hebben ook een voorliefde voor luxe en comfort.

Tweelingen (21 mei – 20 juni):

Tweelingen zijn veelzijdig, nieuwsgierig en sociaal. Ze hebben een levendige geest en zijn vaak begaafd in communicatie. Tweelingen staan bekend om hun vermogen om snel informatie te verwerken en zich aan te passen aan nieuwe situaties.

Kreeft (21 juni – 22 juli):

Kreeften zijn emotioneel, intuïtief en zorgzaam. Ze hechten veel waarde aan huis en familie. Kreeften hebben vaak een beschermend karakter en zijn loyaal ten opzichte van hun dierbaren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus):

Leeuwen zijn zelfverzekerd, charismatisch en gepassioneerd. Ze gedijen in het middelpunt van de belangstelling en hebben een natuurlijke leiderschapsstijl. Leeuwen streven naar erkenning en hebben vaak een groot hart. (23 juli – 22 augustus) * Voor steen zie punt 5 verderop in dit schrijven.

*Maagd (23 augustus – 22 september):

Maagden zijn analytisch, praktisch en perfectionistisch. Ze hebben een scherp oog voor detail en streven naar orde en efficiëntie. Maagden hebben ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn betrouwbaar.

Weegschaal (23 september – 22 oktober):

Weegschalen zijn diplomatiek, evenwichtig en sociaal ingesteld. Ze hebben een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en streven naar harmonie in relaties. Weegschalen hebben ook een esthetisch oog en waarderen schoonheid.

Schorpioen (23 oktober – 21 november):

Schorpioenen zijn gepassioneerd, vastberaden en mysterieus. Ze zijn vaak diep emotioneel en hebben een sterke intuïtie. Schorpioenen zijn bekend om hun vermogen om vasthoudend te zijn en kunnen intense banden vormen.

Boogschutter (22 november – 21 december):

Boogschutters zijn avontuurlijk, optimistisch en filosofisch ingesteld. Ze verlangen naar vrijheid en streven naar nieuwe ervaringen. Boogschutters hebben een open geest en zijn vaak geïnteresseerd in verschillende culturen.

Steenbok (22 december – 19 januari):

Steenbokken zijn verantwoordelijk, ambitieus en gedisciplineerd. Ze streven naar succes en zijn vaak vastberaden in het bereiken van hun doelen. Steenbokken hebben ook een praktische instelling en tonen volharding.

Waterman (20 januari – 18 februari):

Staan bekend om hun originaliteit, onafhankelijkheid en progressieve denkwijze. Ze zijn vaak visionair en hebben een sterke drang naar vrijheid en individualiteit. Watermannen hebben een groot gevoel van rechtvaardigheid en zetten zich in voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid. Ze hebben een brede kring van vrienden en staan bekend om hun tolerante en vriendelijke karakter. Watermannen zijn ook vaak intellectueel en hebben een diep verlangen naar kennis en nieuwe ideeën.

Vis (19 februari tot 20 maart)

Het sterrenbeeld Vis is het intuïtiefste en gevoelige sterrenbeeld (19 februari – 20 maart) Empathisch, artistiek en met een sterk inlevingsvermogen. Vissen hebben vaak een rijke verbeeldingskracht en kunnen creatief en expressief zijn op verschillende gebieden, zoals kunst, muziek en schrijven. Ze zijn meelevend en behulpzaam, en hebben de neiging zich op te offeren voor anderen. Vissen worden ook geassocieerd met spiritualiteit en zijn daar heel goed in.  Ze voelen zich vaak aangetrokken tot water en kunnen een kalmerend effect ervaren wanneer ze zich in de buurt van water bevinden.

Houd er rekening mee dat dit slechts beknopte omschrijvingen zijn. individueel kunnen variëren afhankelijk van andere factoren, Laat anders een persoonlijke geboortehoroscoop maken.

 Edelstenen bij  welk sterrenbeeld

1 Ram: Bloedkoraal, carneool, diamant, robijn.

2 Stier: Smaragd, rozenkwarts, saffier, lapis lazuli.

3 Tweelingen: Agaat, tijgeroog, citrien, aquamarijn.

4 Kreeft: Maansteen, parel, smaragd, smoky kwarts.

5 Leeuw: Peridoot, goudtopaas, citrien, granaat.⇒ Leeuw 23 juli – 22 augustus.

6 Maagd: Saffier, carneool, jaspis, amazoniet.

7 Weegschaal: Rozenkwarts, aquamarijn, opaal, lapis lazuli.

8 Schorpioen: Topaas, granaat, robijn, obsidiaan.

9 Boogschutter: Turkoois, lapis lazuli, sugiliet, sodaliet.

10 Steenbok: Onyx, bergkristal, tijgeroog, fluoriet.

11 Waterman: Amethist, aquamarijn, labradoriet, sodaliet.

12 Vissen: Aquamarijn, amethist, maansteen, fluoriet.