AstrologieOur Special Month BlogVolle Maan

Nieuws!

Al het nieuws en alle aanbiedingen komen in ons speciale blog te staan. Houd ons blog in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen”.

Liefs het team van Paragnostenhulp.

Algemeen voor de Maagd

Het is een maand, waarin plannen uitgevoerd kunnen worden. In het 1ste gedeelte van de maand zal dit privé zijn, maar na de 15de zul je zakelijk veel bereiken. Contact met familie en vrienden verloopt soepel en brengt veel goeds. Dromen kunnen waarheid worden, maar zorg voor een duidelijke planning, zowel privé als in je carrière. Doe je dit niet, dan kunnen er vertragingen en fouten zijn. Ook wat betreft collega’s is het belangrijk dat je orde houdt en van mensen verlangt dat zij dit ook doen. Dit kan conflicten geven, waardoor je vooral empathisch moet blijven, zodat mensen ook weten waarom. Voor Maagden komt er een maand aan met veel kansen om gelukkig te worden.

Supermaan Blauwe (volle maan) in Vissen (31 augustus 2023): emoties komen los & intense energie.

De energie van de laatste supermaan van dit jaar is opvallend intens!  Deze Blauwe volle maan in Vissen op 31 augustus kan dan ook van alles teweegbrengen:  ● Deze supermaan Blauwe (volle maan) vergroot je creativiteit en mediamieke gaven. ●  Vissen kunnen goed dag dromen, ik schrijf dit uit ervaring. ♡ De laatste supermaan Blauwe (volle maan) Op de laatste dag van de maand augustus is er een supermaan. Het is de tweede en de laatste supermaan van dit jaar; de eerste was op: 1 augustus en stond in het teken Waterman. Een supermaan is een Blauwe volle maan die iets dichter bij de aarde staat dan normaal. Je zult dan ook alles intensiever ervaren. Omdat we 31 augustus ook nog te maken hebben met een supermaan krijgt ze dus de titel; Blauwe Supermaan! Deze zeldzame Blauwe volle maan staat in het betoverende teken Vissen.

 

Carla box 25