BlogKaartleggersParagnosten en Mediums

Mediums, paragnosten, kaartleggers, wat is nu het verschil ?

Paragnosten en mediums zijn beide mensen die over paranormale vaardigheden kunnen beschikken en contact te kunnen maken met andere dimensies of entiteiten. Hoewel er enige overlap kan zijn tussen de twee termen, worden ze vaak gebruikt om verschillende soorten paranormale vaardigheden en praktijken te beschrijven. Hier is een algemeen verschil tussen paragnosten en mediums:

Paragnosten: Paragnosten krijgen informatie door over mensen, situaties of gebeurtenissen door middel van intuïtie, helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, of andere paranormale vermogens. Ze kunnen bijvoorbeeld inzicht te hebben in de toekomst, persoonlijke eigenschappen van een individu te kunnen waarnemen, of verloren voorwerpen te kunnen lokaliseren. Paragnosten maken vaak gebruik van hun intuïtieve vermogens en kunnen verschillende methoden en technieken gebruiken, zoals tarotkaarten, pendelen of astrologie, om informatie te verkrijgen.

Mediums: Mediums kunnen in contact komen met geesten, overleden personen of andere bovennatuurlijke entiteiten. Ze kunnen boodschappen doorgeven van degenen die zijn overleden naar de levenden. Mediums kunnen verschillende vormen van communicatie ervaren, zoals helderziendheid (het zien van geesten), helderhorendheid (het horen van geesten), heldervoelendheid (het voelen van de aanwezigheid van geesten) of automatisch schrift (het schrijven of tekenen onder invloed van geesten). Ze kunnen ook seances houden om contact te maken met geesten.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle paragnosten of mediums daadwerkelijk paranormale vermogens hebben. Er zijn mensen die beweren paragnosten of mediums te zijn, maar die mogelijk gebruik maken van technieken zoals cold reading, waarbij ze subtiele aanwijzingen van de persoon afleiden of baseren op algemene informatie om een geloofwaardigheid te creëren. Het is altijd verstandig om kritisch te zijn bij het benaderen van paranormale praktijken en om voorzichtig te zijn bij het toekennen van geloofwaardigheid aan individuen die beweren over dergelijke vaardigheden te beschikken.

Hoe weet ik of ik bij een eerlijk en goed medium of paragnost zit en niet bij oplichterij 

Het is begrijpelijk dat je wilt weten of een paragnost of medium echt is en geen oplichter. Hier zijn enkele suggesties om je te helpen bij het beoordelen van de geloofwaardigheid van een persoon die beweert paranormale vaardigheden te hebben:

  1. Doe onderzoek: Probeer zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de paragnost of medium. Zoek naar recensies, getuigenissen of ervaringen van anderen die met hen hebben samengewerkt. Controleer of ze een website hebben waarop ze hun diensten aanbieden en kijk naar eventuele professionele referenties, ervaringen of certificeringen die ze kunnen hebben.
  2. Vertrouw op je intuïtie: Luister naar je eigen intuïtie of onderbuikgevoelens. Als iets niet goed aanvoelt of als je twijfels hebt, is het misschien het beste om voorzichtig te zijn en verder te zoeken.
  3. Wees kritisch: Wees kritisch bij het stellen van vragen en het ontvangen van informatie. Let op algemene uitspraken die op bijna iedereen van toepassing kunnen zijn. Een oprechte paragnost of medium zou specifieke en persoonlijke details moeten kunnen verstrekken die relevant zijn voor jouw situatie.
  4. Vraag om referenties: Als mogelijk, vraag naar referenties van eerdere klanten. Een betrouwbare paragnost of medium zou bereid moeten zijn om je in contact te brengen met mensen die positieve ervaringen hebben gehad met hun diensten.
  5. Let op geldvragen: Wees voorzichtig als de paragnost of medium heel veel geld vraagt voor hun diensten of als ze proberen je te overtuigen van dure aanvullende services of producten. Oplichters kunnen vaak proberen misbruik te maken van kwetsbare mensen die op zoek zijn naar antwoorden of begeleiding.

Raadplegen

Het is belangrijk op te merken dat zelfs als iemand oprecht gelooft dat ze paranormale vaardigheden hebben, dit niet betekent dat hun claims wetenschappelijk zijn bewezen of dat ze daadwerkelijk over bovennatuurlijke krachten beschikken. Het is altijd verstandig om sceptisch en kritisch te blijven bij het benaderen van paranormale praktijken. Denk liever 2 x goed na voor dat je een paranormale lijn belt, lees altijd goed wat er voor omschrijvingen bij het medium of paragnost staat.

Kijk goed na de foto en met name de ogen van het medium of paragnost. Ogen vertellen veel  over hun ziel aan jou en de ogen vertellen ook of je bij de juiste medium of paragnost bent.

Bij Paragnostenhulp met de URL Domeinnaam: https://www.paragnostenhulp.nl

Bent u op het goede adres voor een open en eerlijk Consult.

Onze consulenten van Paragnostenhulp hebben ook allemaal een geheimhoudingsplicht.