Paragnosten, mediums, helderzienden?

Paragnosten en mediums, wat zijn nu precies de verschillen?

Met een paragnost wordt een persoon bedoeld, die over één of meerdere verschillende bijzondere gaven beschikt zoals “Helderziend-, Heldervoelend- of Helderruikendheid” en deze gebruikt om personen te helpen bij onder andere het vinden van antwoorden op vragen of van inzichten te verschaffen over hun problemen en hoe daar mee om te gaan of te handelen. Paragnosten maken hierbij vaak gebruik van hulpmiddelen, zoals tarotkaarten (teveel om te noemen), de pendel, enz. Bij de paragnost echter is hun gevoeligheid hoger dan gemiddeld waardoor ook emoties sterk aangevoeld worden. Dat kunnen emoties zijn die ontstaan door vreugde, verdriet, boosheid, spanning, verlies enz.

Met een medium bedoelen we eigenlijk ‘iets wat communicatie mogelijk maakt tussen verschillende locaties’ en bij een medium zoals we hier bedoelen betekent dat dus dat een medium fungeert als ‘doorgever van informatier’ tussen bijvoorbeeld de verschillende dimensies waaronder het hiernamaals (Gene zijde). Het verleden en de toekomst zijn ook verschillende dimensies waar informatie opgeslagen ligt en het is dus het medium die de verbinding maakt tussen de verschillende dimensies en deze al dan niet verstrekte informatie vervolgens weer doorgeeft aan de persoon die hem of haar raadpleegt. De wijze waarop de informatie wordt doorgegeven kan heel verschillend zijn maar veelal het het via schrijven (automatisch schrift) of via schilderen of tekenen. Heel vaak worden de boodschappen pas duidelijk wanneer het medium volledig in trance geraakt en niet meer belemmerd wordt door haar/zijn eigen gedachten. Het is een gegeven dat de meeste mediums zo hun “eigen gidsen” hebben die hun bijstaan wanneer de trance is ingetreden, dit opdat zij de juiste richting uitgaat voor U.

Bij Paragnostenhulp hebben wij verschillende paragnosten en mediums, zij kunnen U verder helpen met het vinden van antwoorden op uw vragen.

Hoe onze consulent ook werkt, maakt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het antwoord niet uit, wel is het belangrijk, dat u een goede klik en ook een goed gevoel heeft bij de persoon, die u belt.

Mocht u dat niet hebben, schroom dan niet om dat aan te geven, Onze consulent zal daar geen moeite mee hebben. Ieder persoon is tenslotte anders, en dat geldt gelukkig ook voor onze paragnosten en mediums..