Mediums en Paragnosten Blog

Spirituele artikelen over diverse paranormale begrippen, mediums en paragnosten. Een vraagbaak voor de spirituele wereld.


 

Paragnosten, mediums, helderzienden?

Wat is het verschil tussen een paragnost en een medium?

Een paragnost is een persoon, die spirituele gaven heeft. Paragnosten kunnen helderziend zijn, maar ook bijvoorbeeld heldervoelend, helderruikend of helderwetend. Een medium, is een persoon, die informatie door geeft.

lees verder


 

mediums, medium

Mediums bij Paragnostenhulp.nl

Wat zijn mediums?

Bij ons werken er niet uitsluitend paragnosten, maar ook een groot aantal mediums. Mediums, zijn mensen, die de gave hebben, dat zij bepaalde antwoorden van boven door krijgen. Het door krijgen van deze informatie kan op verschillende manieren gebeuren. Sommige mediums krijgen beelden te zien, andere mediums horen stemmen, etc.

lees verder


 

Paranormparanormaalaal en wat wordt hieronder verstaan?

Paranormaal, beeldvorming

De term paranormaal wordt gebruikt wanneer er sprake is van activiteiten of gebeurtenissen die plaatsvinden maar waar (momenteel) geen verklaring vanuit de wetenschap voor te vinden is.

lees verder


 

De betbetekenis van dromen, droom-analyseekenis van dromen.

Dromen en Mystiek.

Dromen doen we allemaal, maar begrijpen we ook wat zij ons te zeggen hebben? Wat is de betekenis van dromen? Tegenwoordig vaak niet! We worden geacht er “nuchter” mee om te gaan. De uitspraak “dromen zijn bedrog” is daar een goed voorbeeld van. Maar is dat wel zo?

lees verder


 

Paragnostenhulp - waar paranormaal normaal is
0909-0730 (90 cpm)

© 2013 - 2019 Adviesbureau Nouwens All-in - info@adviesbureaunouwens.nl