Blog

Bij ons werken er niet uitsluitend paragnosten, maar ook een groot aantal mediums.

mediums, Wat zijn mediums?

Mediums, zijn mensen, die de gave hebben, dat zij bepaalde antwoorden van boven door krijgen.

Het doorkrijgen van deze informatie kan op verschillende manieren gebeuren. Sommige mediums krijgen beelden te zien, andere mediums horen stemmen, etc.

Voordat een consulent bij paragnostenhulp aan het werk kan als medium, wordt deze eerst bij ons grondig getest op zijn of haar vaardigheden.

Doordat wij dat door verschillende mensen laten doen, zijn wij er ook van verzekerd, dat de bewuste consulent voor deze aan het werk gaat over voldoende kwaliteiten beschikt.

Toch wil dat niet betekenen, dat ieder medium, die bij ons werkt u evenveel zal aanspreken.

Tussen de beller en het medium moet een bepaalde klik zijn.

De beller moet zich goed begrepen voelen en moet zich ook serieus genomen voelen door het medium.

Vrouwelijk en mannelijke mediums.

Dat is ook de reden waarom sommigen liever naar vrouwelijke mediums bellen en anderen weer liever naar mannelijke mediums.

Mensen met problemen over hun kinderen bellen vaak bijvoorbeeld liever weer naar consulenten, die zelf ook kinderen hebben, omdat zij zich daar vaker beter begrepen voelen.

Bij paragnostenhulp, vindt u mediums van alle leeftijden, geslacht en uiteenlopende ervaringen.

Eén ding geldt wel voor al onze mediums, en dat is, dat zij uitgebreid gescreend zijn op hun bekwaamheid.

Bij die screening valt ook het grootste deel van de sollicitanten af, omdat wij uitsluitend de betere consulenten uit paraland op onze lijn willen hebben.

Dat is ook de reden, waarom ons consulenten aantal beperkt is.

Toch hebben wij er wel voor gezorgd, dat het aanbod van consulenten divers genoeg is, om iedere beller te kunnen bieden waar hij of zij naar zoekt.

Voor eventuele vragen, klachten of tips, mag u altijd met ons contact opnemen. Onze contactgegevens staan vermeld op onze contactpagina.