Op deze lijn werken vakkundig, spiritueel en professioneel begaafde mensen. Onze consulenten ondergaan dan ook een zware screening van 3 a 4 gesprekken voor dat wij een consulent toelaten op de lijn.

Hier kunt u met al uw vragen terecht met betrekking tot het heden en de toekomst.

Paragnosten en mediums van ons kunt U bellen met iedere willekeurige vraag, zij  zijn er om U raad te geven, te begeleiden om U zo zelf de juiste keuzes te leren maken en zo een positievere kijk op het leven te ervaren.

Elke consulent op onze lijn heeft zo zijn of haar eigen specialisme, waardoor U altijd met iemand kan spreken die bij U past en U zodoende echt kan helpen. De specialismen kunt u vinden door het “lees verder” bij de foto van de betreffende Box aan te klikken. Op die pagina waar een consulent zich wat uitgebreider aan U voorstelt en U kunt zien waar de betreffende consulent zich in heeft gespeciliseerd. Dit geeft U de gelegenheid gemakkelijker een keuze maken uit verschillende consulenten.

Soms is een luisterend oor genoeg, soms heeft U net dat ene kleine duwtje in de rug nodig om tot de juiste beslissing te komen, of zelfs een heel andere visie op bepaalde zaken te krijgen. Laat U niet afschrikken door spiritualiteit, maar laat U er eens door verrassen. Of U er nu kritisch naar kijkt of niet, wanneer het leven slechts lijkt te bestaan uit louter twijfels, angsten of levensvragen is het altijd prettig om iemand te spreken die U erop kan wijzen dat er meerdere manieren zijn om naar bepaalde problemen te kijken. Het is niet eng, misschien zelfs wel spannend. U hoeft zelf ook niet te geloven in spiritualiteit, maar voor onze consulenten is hun spiritualiteit een hulpmiddel om U bij te kunnen staan. Of het nu gaat over liefde, werk, relaties, eenzaamheid, angsten enz. onze consulenten kunnen U helpen.

Onze insteek is eenvoudig en kan simpel worden samengevat;

  • U bepaalt de duur van het gesprek, en wat ook mogelijk is vooraf een bepaald aantal gespreksminuten te kopen zogeheten “Credits”. Voor meer informatie hierover ga naar het tabblad Credits.
  • U kiest de consulent met wie U graag wilt spreken en bepaald wat U wilt delen met betreffende consulent.
  • Alles wat U met een consulent bespreekt blijft tussen U en de Consulent.
  • Onze consulenten geven antwoorden of adviezen maar wat U daar uiteindelijk mee doet is altijd aan U. Hoe uw leven verloopt, hoe U met zaken om gaat, welke angsten U wilt overwinnen? Alles valt of staat of de wil bij U aanwezig is om zaken te veranderen, te accepteren of het hoofd te bieden

Twijfel niet langer, bel met onze consulenten dan wel gediplomeerde hulpverleners en laat ons U helpen.

Wanneer U een klacht heeft over een van onze consulenten of over onze dienstverlening willen wij dit uiteraard graag weten zodat wij dit naar behoren kunnen afhandelen. Het heeft geen zin om een klacht met een van onze consulenten te delen. Alleen klachten direct gericht aan Adviesbureau van der Vliet zullen in behandeling genomen worden.Hieronder staan het juiste email adres en telefoonnummer waar U terecht kunt met klachten maar ook gewoon met vragen.

Email: info@paragnostenhulp.nl

Bel   : 0031-613281497

Met vriendelijke groet,

René van der Vliet.