Consulenten vertellen

Narcisten kunnen enorme schade, verdriet en pijn in de samenleving veroorzaken.

Hoe ga je ermee om, waarom doet hij/zij zo? Hoe zorg ik dat ik er zelf niet aan onderdoor gaat. Dit zijn vaak de vragen die ik krijg op de lijn van bellers. Wij kunnen jou helpen.

Onze hulplijn is er ook buiten het “Paranormale” om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met moeilijke situaties, waaronder narcistische relaties. We hebben professionals en deskundigen in ons team die ervaring hebben met dit soort situaties en die kunnen luisteren naar de verhalen van cliënten, hen adviseren en begeleiden bij het nemen van stappen om hun welzijn te beschermen.

Als sommige van onze medewerkers specifieke expertise hebben op het gebied van narcisme, kunnen ze zeker waardevolle inzichten en strategieën delen om met deze uitdaging om te gaan. Onze missie is om cliënten te helpen sterker te staan en de nodige hulpmiddelen te bieden om met moeilijke situaties om te gaan, zodat ze een gezondere en veiligere weg voor zichzelf kunnen vinden.

Liefs Carla box25.

Klik op foto en lees meer.

 Gevaarlijke Kenmerken van Narcisme.

Die Je Moet Weten.

  •  Een narcist lijkt op het eerste zicht heel charmant. Het zijn vaak vlotte praters en ze weten iedereen in een mum van tijd rond hun vingers te winden. De charme die je ziet, is helaas niet oprecht
  • Narcisten hebben een enorm ego. Ze denken dat ze beter, slimmer, aantrekkelijker en getalenteerder zijn dan een ander.
  • Narcisten geloven zelf nog het hardst in hun eigen toneelspel. Ze faken al heel hun leven en zijn niet anders gewoon. Na een tijd zijn ze zich er zelfs niet meer van bewust dat ze een rolletje spelen.
  • Een narcist gaat zichzelf vaak in de slachtofferrol plaatsen. Ze zijn zo erg op zichzelf gericht dat ze het moeilijk hebben om een verbintenis met iemand aan te gaan. Vaak gaan ze hun verleden gebruiken als excuus voor de problemen die ze hebben. Ze gedragen zich als een slachtoffer om zo sympathie van hun partner op te wekken. Ze komen gevoelig, tragisch en kwetsbaar over waardoor ze mensen aantrekken die hen graag willen ‘redden’. Hier genieten ze met volle teugen van. De narcist neemt echter geen enkele verantwoordelijkheid en schuift alles af op andere mensen. De narcist doet nooit iets fout nee, het is altijd de ander die het doet. Die ander liegt, stookt, steelt van hen en ga zo maar door.
  • Pathologische leugenaar

  • Pathologisch liegen betekent dat de narcist van nature en continu liegt. Hij kan bijvoorbeeld als de beste fraude en overspel verhullen. Het ergste is dat hij zich totaal niet schuldig voelt over zijn leugens en bedrog. Hij liegt op een hele koele en overtuigende manier. Narcisten zijn hier zo goed in dat ze er soms in slagen om een leugendetector te overwinnen. Ook over jouw gaat de narcist leugens vertellen aan anderen. Omdat een narcist zo overtuigend is, zal iedereen hem gemakkelijk geloven.

 

 

Vliet Carla 25