Hallo lieve mensen,

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Freule ( zo noem ik mij op de lijn) en ik help mijn vrouwtje (Dolphinia) met het spreken met dieren ik ben een hond en ik ben van het ras heidewachtel mijn vrouwtje en ik zijn een zéér op elkaar ingespeeld team.
Als er mensen bellen met een vraag over hun huisdier en mijn vrouwtje komt er niet uit of ze willen niet praten met mijn vrouwtje dan heeft mij als troef achter de hand met mij Freule willen ze dan wel praten want zo redeneren sommige jij bent ook een dier dus jij begrijpt mij, ze vergeten echter  voor het gemak maar even dat ze alles ook tegen mijn vrouwtje Dolphinia kunnen vertellen en dat mijn vrouwtje ze altijd met respect behandeld en dat mijn vrouwtje niet oordeelt of veroordeeld.
Wat kunnen wij zult u zich afvragen, nu dat zal ik u vertellen, wij kunnen.
Uw huisdier als deze is weggelopen voor u terugvinden mits uw dier gevonden wil worden, aan uw huisdier vragen wat het mankeert echter bij medische klachten mogen wij niets anders doen dan u  te adviseren naar uw dierenarts te gaan wel kunnen wij indien u en uw huisdieren dat willen u en uw huisdier ondersteuning bieden in het genezingsproces d.m.v healing op afstand want meestal als het dier een trauma heeft is daar op emotioneel vlak de eigenaar ook getraumatiseerd dus ook deze betrekken wij in het healingsproces.
Ook kunnen wij contact leggen met uw overleden huisdier hoe lang geleden ook dat deze zijn overleden zit een maar aan ze moeten wel minimaal een week overleden zijn.
Wij kunnen ook een dier ondersteuning geven met het overgaan en mijn vrouwtje Dolphinia kan dat ook met mensen zodat ze rustig en zonder angst kunnen gaan.
Ook kan mijn vrouwtje u helpen bij vragen over werk, relaties en andere levensvragen hierbij put ze uit eigen ervaring mijn vrouwtje kan goed luisteren en ze oordeelt of veroordeeld niet.
Wij zijn hier om de mens liefdevol te helpen waar wij kunnen. Ook doen wij voor u de nazorg als dat nodig mocht zijn.

Wij zijn er voor uw dier en voor U.
U mag met alle vragen bellen schroom nooit.

Liefs,
Dolphinia en Freule.