Hallo lieve mensen,

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Freule ( zo noem ik mij op de lijn) en ik help mijn vrouwtje (Dolphinia) met het spreken met dieren ik ben een hond en ik ben van het ras heidewachtel mijn vrouwtje en ik zijn een zéér op elkaar ingespeeld team.
Als er mensen bellen met een vraag over hun huisdier en mijn vrouwtje komt er niet uit of ze willen niet praten met mijn vrouwtje dan heeft mij als troef achter de hand met mij Freule willen ze dan wel praten want zo redeneren sommige jij bent ook een dier dus jij begrijpt mij, ze vergeten echter  voor het gemak maar even dat ze alles ook tegen mijn vrouwtje Dolphinia kunnen vertellen en dat mijn vrouwtje ze altijd met respect behandeld en dat mijn vrouwtje niet oordeelt of veroordeeld.
Wat kunnen wij zult u zich afvragen, nu dat zal ik u vertellen, wij kunnen.

Als dierencommunicator, Energetisch therapeut, Reikimaster, Spiritual- Animal–Healer, ingewijd in de Dolphintrilogy, DolfijnReiki, Medicine Buddha, Prismology of licht master healer,

De Spiritueel Animal Healer past deze manier van healen alleen toe op dieren (Animal). Dit is een vorm van Reiki, is breed inzetbaar; zowel hands-on (direct contact) als op afstand. De healer kan met dieren communiceren, dieren helpen die trauma’s hebben opgelopen hetzij op emotioneel en/of op lichamelijk vlak.

Bij emotioneel moet U denken aan: verlatingsangst, angst voor vuurwerk, onweer, water, mensen en wat U al niet meer aan angsten kunt bedenken.

Bij lichamelijk moet U denken aan: botbreuken, brandwonden, bijtwonden enz., bij lichamelijk letsel,altijd naar uw dierenarts.

Wat kan een SAH?

Als SAH kan men niet alleen gedomesticeerde dieren (huisdieren) maar ook wilde dieren healen. Dit echter wel in tegenstelling tot de gedomesticeerde dieren kunnen de wilde dieren ALLEEN op afstand healing krijgen.

Ik zal ze samen met een korte uitleg voor u op een rijtje zetten.

1) communiceren met dieren

2) healen van emotionele trauma’s

3) healen van fysieke trauma’s

4) het positief beïnvloeden van gedrag

5) wilde dieren

6) ondersteuning geven bij het overgaan bij overlijden

7) beschermen van dieren

Uitleg van de 7 begrippen.

Communiceren met dieren beperkt zich tot het stellen van korte, simpele vragen; hoe voel je je vandaag?, wat wil je eten? (blik of brokken). Is het duidelijk dat een dier pijn heeft hou U vragen kort en enkel gericht op de locatie van de pijn en de intensiteit.

Healen van emotionele trauma’s. Hiermee wordt bedoeld een dier dat angst heeft voor: soortgenoten, mensen, extreme weersomstandigheden of harde geluiden (knallen; machines, luide stemmen e.d.

3) Het healen op lichamelijk vlak denk daarbij aan een dier dat bv een gebroken poot heeft, koortsig is, zich verbrand heeft of continue aan het braken is echter bij lichamelijke klachten van wat voor aard ook dient u ALTIJD de DIERENARTS te raadplegen.

Wat SAH wel kan doen is het genezingsproces positief ondersteunen zodat deze vlotter en minder pijnlijk zal verlopen.

4) Het gedrag: als dieren zich misdragen dan kan daarin sturing gegeven worden voor zowel hands-on als ook op afstand. Mocht dat niet lukken dan kan gekeken worden naar een oplossing door zo mogelijk doordat het dier door de SAH op therapeutische basis in huis genomen word. Anderzijds is het wel zo dat als het probleem al langer bestaat of de problemen al langer bestaan deze niet in 1 á 2 sessies opgelost kunnen worden.

5) Wilde dieren healen; Dit gebeurt ALTIJD op afstand want U begrijpt dat een wild dier zich niet zomaar laat vasthouden.

6) Ondersteuning bij overlijden: dit houdt onder meer in dat het dier indien mogelijk healing via hands-on gaat krijgen en zo vertelt wordt dat het goed is en dat hij/zij mag gaan dit gebeurd o.a. via de energie die via de handen van de SAH naar het dier stroomt.

7) Bescherming van dieren: u heeft vast wel eens als klein kind gespeeld dat u als u een visueel onzichtbare bol of doos over u heen trok dat u dan onzichtbaar of onkwetsbaar was.

Nu dat is precies wat de SAH met de dieren doet maar dan visualiseert de SAH een beschermend krachtveld om deze dieren heen.

Ik hoop dat ik u nu wat duidelijker heb kunnen maken wat men met deze bijzonder mooie healing doen kan.

Met heel mijn hart leef ik voor onze dieren!

Met mijn spirituele gave help ik ook met heel mijn hart mijn mede mens, ik kan goed luisteren en ik oordeel of veroordeeld niet.
Wij zijn hier om de mens liefdevol te helpen waar wij kunnen.

Schroom nooit om mij te bellen en u kan mij alle vragen stellen!!

Liefs, Dolphinia

Ik Freule heb met véél plezier jaren met m’n vrouwtje samen gewerkt om u te helpen nu leg ik m’n taken neer en draag ik het stokje over aan m’n opvolgster de barones ik ben moe en ga binnenkort op reis m’n laatste reis op weg naar huis het was me un waar genoegen om u te mogen dienen vaarwel en heb het goed ons vrouwtje zal u nog via deze weg vertellen wanneer ik aan m’n reis naar huis begonnen ben 🐕