BlogDromen

Dromen en Mystiek.

Dromen doen we allemaal, maar begrijpen we ook wat zij ons te zeggen hebben? Wat is de betekenis van dromen? Tegenwoordig vaak niet! We worden geacht er “nuchter” mee om te gaan. De uitspraak “dromen zijn bedrog” is daar een goed voorbeeld van. Maar is dat wel zo? En waarom zou de mens überhaupt dromen? Zomaar, voor de lol? Zo lollig kan ik bepaalde dromen toch niet vinden, we hebben allemaal weleens te maken gehad met een nachtmerrie die ons de gehele dag achtervolgde.

Dromen en de betekenis van dromen

Of dromen die vragen oproepen, omdat we ze soms tijden achter elkaar dromen…steeds dezelfde droom!!! Nee, dromen zijn geen bedrog! Dromen zijn een brug tussen het spirituele en het stoffelijke. Dromen doe je in een spirituele fase in een droom. Je bent tijdens die fase beter in staat om naar je innerlijke zelf te luisteren. Je bent tijdens het dromen vrij van allerlei invloeden die je overdag kunnen storen in het “jezelf” zijn. Een droom laat vaak zien wat er in je onderbewustzijn leeft.

Dromen kunnen een handig hulpmiddel zijn, ze zijn een bron……..vol vergaarde kennis en informatie die we zelf opgeslagen hebben. Oftewel ‘dromen zijn mooi’!! Te mooi om ze zomaar voorbij te laten gaan.

Dromen zijn er in vele soorten:

  • Spirituele
  • Inspirerende
  • Angstige
  • Hallucinerende
  • Emotionele
  • Voorspellende
  • Magische………….enz!!

Na het bovenstaande gelezen te hebben moet U nieuwsgierigheid naar de betekenis van dromen toch wel gewekt zijn. Dromen zijn en blijven mysterieus, en dat wekt belangstelling. Iedereen die zich zijn droom herinnerd bij het ontwaken, zal zich afvragen wat de betekenis zou kunnen zijn. Het zal zeker niet bij elke droom de vraag zijn. Maar….. er zijn bepaalde dromen, waar we toch de gehele dag aan blijven denken. Ze hebben soms de kracht je een onrustig gevoel te geven, of een angstig gevoel. Net als een nachtmerrie die steeds maar terugkeert. Daar wil je toch het liefst van af!!

Er zijn mensen, op onze lijn, die zich gespecialiseerd hebben in het uitleggen van dromen. Deze mensen begrijpen de bruggen die dromen slaan tussen het spirituele en het stoffelijk leven. In iedere droom zitten belangrijke en betekenisvolle wenken. Zelf zie je die over het hoofd, of liever gezegd, je kan het je niet meer herinneren.

Dit is vaak de reden waardoor je zelf de verborgen boodschap(pen) (de betekenis van dromen) niet begrijpt. Samen met de betreffende consulente komt U weer een stukje terug in die droom. Zij vraagt U naar details waarvan U dacht dat het totaal onbelangrijk was in de desbetreffende droom.

Zo zal zij, samen met U, de droom tot een uitleg maken. Zij zal u de betekenis van dromen uitleggen. Ook kan zij U de mogelijkheid bieden zelf met de droom aan de gang te gaan. Zo kan zij U ook leren een nachtmerrie onder controle te krijgen. Dat gebeurt d.m.v. een therapie, zij reikt U daarin de helpende hand. Dus zit U met vragen, vanuit een droom, waar U graag een antwoord op wil?

Raadpleeg de desbetreffende consulente(s), wij zijn er om U te helpen…