Yvet

Heldervoelend, helderziende, paragnoste en kaartleggen.

Voor een persoonlijk gesprek kunt u bellen met:

Hallo lieve mensen, mijn naam is Yvet,

Hieronder een korte introductie over wie ik ben en wat ik voor U kan betekenen.

Mijn werk als psychologisch-hulpverlener ben ik me zelf ook gaan verdiepen in het paranormale.

Ik ben altijd werkzaam geweest in ons eigen bedrijf, en daar heb ik ook veel problemen van en voor anderen moeten oplossen en aanhoren. Ervoor zorgen dat mensen weer opbeuren en blij en positief vooruit kijken en niet langer achterom. Ze weer met beide benen op de grond te zetten en mensen verder met hun leven kunnen laten gaan. Dat is ook wat ik voor U kan en wil doen als U het even niet meer zelf kan overzien.

Het kunnen helpen van mensen is echt mijn passie en ik doe het dan ook met volle overgave.

Zelf heb ik ook in de positie gezeten dat ik geen oplossing meer zag, alles had geprobeerd en toch was dat niet genoeg. Daarom weet ik wat het is als er iemand hulp nodig heeft en iemand reikt je de helpende hand toe.

Dat ik nu precies wat ik doe op deze lijn, mensen de helpende hand bieden, luisteren naar wat U dwars zit, met welke problemen U zit of waarom blokkeert U steeds op belangrijke momenten, waar komen die onverklaarbare angstgevoelen vandaan?

Anderen helpen is makkelijk als je de aandacht van jezelf wilt afleiden, maar er komt een moment dat die vlieger niet meer op gaat en U zelf wel wat hulp kunt gebruiken. Vaak is het voor velen ver zoeken naar hulp, terwijl je zelf zoveel geboden. en dat gaat het niet meer.

Op die momenten kan en wil ik er voor U zijn, naar U luisteren en kijken wat er voor mogelijkheden zijn voor U, want mogelijken zijn er altijd, het is alleen de kunst ze weer te gaan zien. Daar wil ik U bij helpen!!!!!

Wat kan ik betekenen, wat doe ik voor mijn medemens.

Gebruikmakend van mijn gaven, heldervoelend en helderziend zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. Soms kunnen antwoorden U hard in de oren klinken maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Iedereen komt wel eens in een situatie dat U met de neus op de feiten gedrukt moet worden. Dat is een kwestie van acceptatie en U zult er baat bij hebben en er lering uit kunnen trekken.

Ik wil U helpen maar dat kan alleen als U dat zelf wil. Samen sterk is mijn motto, laat dat ook voor U zo zijn!!

Of U nu zit met zaken of problemen uit het verleden, het heden of de toekomst, problemen zijn er om achter U te laten, het heden is om te overwinnen en de toekomst is te bereiken door visie en kracht.

Zit U in een dergelijke situatie, laat mij U dan helpen.

Liefs Yvette

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (3 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top