Yvet box 17

Yvet

Voor een persoonlijk gesprek kunt u bellen in;

Bij Paragnostenhulp.nl, "De lijn die er voor U is" met o.a. paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers enz. kunt U bellen door gebruik te maken van "Credits".

Week 43   Ma:10 tot 00:00 uur  Di:10 tot 00:00 uur  Wo:13 tot 00:00 uur  Do – Vr – Za – 10 tot 00:00 uur.

Hallo lieve mensen, mijn naam is Yvet,

Hieronder een korte introductie over wie ik ben en wat ik voor U kan betekenen. Vroeger was mijn werk in de zorg sociale psychologie. De problemen van en voor anderen moeten oplossen en aanhoren met liefde gedaan. Ervoor zorgen dat mensen weer blij en positief vooruit  konden kijken en niet langer achterom. En dat ze weer met beide benen op de grond staan en door kunnen met hun leven, Vaak vond ik dingen geen toeval en wist dat wel  meer was tussen hemel en aarden het kon niet anders. Ik voelde zo vaak de dingen al aan voor dat de mensen bij mijn kwamen. Ik besloot om de cursus parapsychologie te gaan doen. Er moest iets zijn niet alles kan toeval zijn.In de cursus parapsychologie leer je o.a. over de telepathie je leert hoe je mensen onder hypnose krijgt. Hoe komen sommigen mensen aan die gave. Nou die leer je niet die heb je of je hebt hem niet.Vaak is het ook familiair de een doet er wat mee de ander niet. Maar ik ging steeds en steeds meer dingen aanvoelen (niet altijd even leuk) bij mensen werd er soms bang van. Uiteindelijk ben ik toch iets gaan doen met mij gave. Mensen helpen is mijn leven, U mag mij met alle vragen bellen. Ook voel ik al heel vaak aan waar het gesprek heen gaat en wat de persoon graag wil weten. Ook doe ik de kaartleggen van de lenormandkaarten die eigenlijk altijd mijn gevoel weer bevestigend.
Lieve mensen blijf niet zitten met U vraag bel me gewoon ik blij dat ik u mag helpen, en u blij op de tafel aan het dansen dat u weet wat u moet gaan doen en wat u kan gaan verwachten. Heel veel liefs en we spreken elkaar.

Liefs Yvet.

   ♥

 

           Originele foto Yvet

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (28 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top