Yvet box 17

Yvet

Voor een persoonlijk gesprek belt U

Bij Paragnostenhulp.nl, "De lijn die er voor U is" met o.a. paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers enz. kunt U bellen door gebruik te maken van "Credits".

Komende tijd variabel.

Hallo lieve mensen, mijn naam is Yvet,

Hieronder een korte introductie over wie ik ben en wat ik voor U kan betekenen. Mijn vroegere werk was in de zorg, sociale psychologie. Dat hield in, problemen van en voor anderen moeten aanhoren en oplossen. Dit heb is altijd met veel plezier en liefde gedaan. Ik droeg er zorg voor dat mensen weer blij en positief ingesteld naar de toekomst keken en niet bleven hangen in het verleden. Mensen stonden weer met beide benen op de grond en konden verder met hun leven, Nu was het geval dat ik sommige zaken niet meer aan toeval toe kon schrijven en bovendien was er voor mij altijd al meer tussen hemel en aarde geweest dan ik kon waarnemen. Ik voelde zo vaak de dingen al aan voor dat de mensen bij mijn kwamen. Ik besloot om de cursus parapsychologie te gaan doen. Er moest iets zijn, tenslotte kan niet alles toeval zijn.

De cursus parapsychologie leert je o.a. over de telepathie je leert hoe je mensen onder hypnose krijgt. Hoe komen sommigen mensen aan die gave. Nou die leer je niet die heb je of je hebt hem niet.Vaak is het ook familiair de een doet er wat mee de ander niet. Maar ik ging steeds en steeds meer dingen aanvoelen (niet altijd even leuk) bij mensen werd er soms bang van. Uiteindelijk ben ik toch iets gaan doen met mij gave. Mensen helpen is mijn leven, U mag mij met alle vragen bellen. Ook voel ik al heel vaak aan waar het gesprek heen gaat en wat de persoon graag wil weten. Ook doe ik de kaartleggen van de lenormandkaarten die eigenlijk altijd mijn gevoel weer bevestigend.

Lieve mensen blijf niet zitten met U vraag bel me gewoon ik blij dat ik u mag helpen, en u blij op de tafel aan het dansen dat u weet wat u moet gaan doen en wat u kan gaan verwachten. Heel veel liefs en we spreken elkaar.

Liefs Yvet.   ♥

 

           Originele foto Yvet

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (38 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top