Sarahrosa

Heldervoelend en -ziend Medium. relatiecoach, kaartlegster.

Voor een persoonlijk gesprek kunt u bellen met:

Mediums, paragnosten, helderziend en kaartleggen, Paragnostenhulp.nl.

Sarah, werkt exclusief voor Paragnostenhulp.nl en Paraster.nl

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in grote en kleine legging van de Lenormand kaarten. Ik ben een lichtwerker, medium, heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend. Ook houd ik me bezig met numerologie.
Voor elke vraag een antwoord maar ook ben ik een luisterend oor en zoeken we samen een oplossing.

Ik heb deze gaven al vanaf mijn kinderjaren, ook mijn overgrootopa, opa  en mijn moeder en broers bezitten deze gave. Vroeger stelde mijn moeder mij vaak vragen maar ik vond het niet leuk om er op in te voelen, met name omdat ik het niet leuk vond om nare dingen te moeten vertellen of dat mensen dachten dat me als “anders” zouden beschouwen. Ik was tenslotte pas 7 jaar. De leuke dingen flapte ik er wel zo uit.

Ook wist ik lang van te voren wat er met een familielid van mij ging gebeuren, maar ik wist niet hoe ik dit moest zeggen, hoe ik deze persoon kon waarschuwen, Toen mijn gevoel tenslotte juist bleek te zijn wilde ik dit niet nog een keer meemaken. Ik sloot mezelf vervolgens totaal af. Wanneer dit op latere leeftijd vaker voorkwam dacht ik… ‘ik ga gek worden, ik wil dit niet’ en heb mij wederom totaal afgesloten van het paranormale. Vaak is het niet leuk om dingen te weten en verstop je ze liever.

Tijdens een ziekbed op mijn 28 ste kreeg ik een tunnelervaring en wist ik dat ik er niet meer onderuit kwam, dat ik mensen in dit leven moest gaan helpen. Nu op mijn 38 ste vind ik het dan ook wel de tijd om er iets mee te gaan doen, er te zijn voor de medemens.

Ik ben tenslotte op aarde gekomen als lichtwerker om de mensen helpen en bij te staan. Met behulp van het universum, het licht & liefde en mijn aangeboren gave, kan ik u helpen, begeleiden en antwoorden en inzichten geven op al uw levensvragen.

Door middel van kleuren en getallen komen antwoorden en inzichten van verschillende situaties naar mij toe. Ook via een foto krijg ik direct inzichten of antwoorden over de betreffende persoon.

Wilt U meer inzicht krijgen in een bepaalde situatie, of wilt U weten of een bepaald persoon in uw nabije omgeving wel oprecht is en goede intenties heeft naar u toe? Ik kan U helpen.

Zuiverheid in het werk is voor mij van essentieel belang.

Ik sta met beide benen op de grond en ben duidelijk, dit is belangrijk om u zo verder te kunnen helpen.

Kaartlegging:

Door een legging van de lenormandkaarten kan ik U inzichten en antwoorden geven op al uw vragen. Deze vragen kunnen betrekking hebben over de liefde, relaties, het heden en de toekomst.

Ook door mijn levenservaring, kan ik u helpen om gebeurtenissen in uw leven te leren begrijpen en hoe hier mee om te gaan.

Ieder mens wil rust in zijn of haar leven leven creëren en bewust in het leven staan. Het leven op aarde is omringd door zichtbare én onzichtbare gebeurtenissen. Daar moet je wel mee om kunnen gaan en er voor openstaan. Ik kan U hierin begeleiden.

Met een luisterend oor en mijn gaven wil ik samen met U op zoek gaan naar antwoorden en inzichten in verschillende situaties van het leven.

Schroom zeker niet om mij te bellen op box 22

Ben ik niet aanwezig, stuur dan een mail naar:

Ik heb veel met getallen vandaar ook mijn keus voor box 22.  Ik weet zeker dat wij er samen uit gaan komen, dat ik U kan helpen met het vinden van antwoorden.

U kunt met al uw vragen bij mij terecht geen vraag is vreemd voor mij. Ik werk zeer concreet en alles blijft vanzelfsprekend bij u en mij.

In mijn vorige beroep heb ik de Ambtseed moeten afleggen,

waarbij men belooft vertrouwelijke informatie geheim te houden.  

Dit geldt voor de rest van mijn leven. Dus ook voor onze gesprekken.

Ik ben er om U te helpen.

Liefs, Sarah.❤ 

 

 

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (3 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top