Rosa

Voor een persoonlijk gesprek belt U met,

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Lieve mensen, i.v.m. mijn gezondheid kan ik onmogelijk vaste tijden neerzetten. 

Heldervoelend, helderziend medium, kaartlegging, edelsteentherapie en HSP Coach.

Mijn naam is Rosa, 42 jaar.
Ik ben op deze wereld gekomen om mijn medemens te helpen in moeilijke tijden. Als geboren medium, met mijn gave vanaf mijn geboorte, kan ik u helpen om de juiste stappen in de goeie richting te zetten.

Ik vertel u open en eerlijk wat ik zie en aanvoel en aan de hand daarvan kan ik u van raad en adviezen voorzien.

Daarnaast maak ik ook gebruik van de kracht van edelstenen en mineralen. Edelstenen zijn er in alle soorten, maten en kleuren; elke steen is weer anders en daarom bijzonder, zoals ook u dat bent! Edelstenen herbergen ook mysterieuze geheime krachten. Zo kan de juiste steen je helpen bij het maken van je huiswerk, om je zorgen of angsten te verjagen, om minder (vaak/snel) boos te worden of bijvoorbeeld of om rustiger te slapen. Stenen kunnen u ook helpen bij het concentreren of om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Edelstenen zijn een krachtig hulpmiddel om meer over Uzelf te gaan begrijpen.

De kleuren en de vormen van de stenen staan voor boodschappen die u kunnen motiveren en u op veel manieren kunnen helen. Door gebruik te maken van edelstenen, en de daarbij behorende kaarten, is het mogelijk om boodschappen van uw gidsen te ontvangen. Deze boodschappen helpen u verder meer bewust van uzelf te worden.

Een steen, met de bijbehorende boodschap, geeft u informatie over wat er in uw onderbewustzijn verborgen ligt. Samen met positieve affirmaties, inzichten en samenwerking van de edelstenen en uw gidsen, kunt u uw eigen leven in werkelijkheid veranderen, uzelf transformeren tot de persoon die u daadwerkelijk bent. Elk persoon heeft eigen unieke, zijn eigen blauwdruk.

Veel liefs, Rosa

💜

(ivm mijn gezondheid kan ik helaas geen vaste tijden geven.)

Laat een Review achter voor Rosa.
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (23 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top