Rosa ♥

Voor een persoonlijk gesprek belt U met,

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Voorzichtig en rustig aan wil ik het weer oppakken, mijn mede mens helpen is toch wel mijn passie. Het lukt mij nog niet om vaste tijden door te geven. 
Liefs Sara ♥

Hallo lieve mensen, 

Ik mag u weer gaan helpen en dat doe ik met veel liefde en plezier.

Hier even een korte omschrijving van hoe ik de dingen zie.

Het universum werkt volledig op frequentie. Hoe hoger jouw frequentie (trilling) is, hoe meer positiviteit we aantrekken. Dit is de basis van alles wat er om ons heen gebeurt, een diepgaand mysterie dat ons leven beïnvloedt op manieren die we soms niet volledig begrijpen. Maar er zijn manieren om onze frequentie te verhogen, om meer positiviteit en harmonie in ons leven te brengen.

Een van de eerste stappen is het geven van een boost aan je mindset, door bewust te worden van jouw patronen. Vaak zijn we ons niet eens bewust van de gedachten en overtuigingen die ons beperken. Maar als we de moeite nemen om naar binnen te kijken en onze denkpatronen te herkennen, kunnen we beginnen met verandering.

Dit kan je handvaten en richting geven in het leven, vooral in situaties waar je mee zit. Het biedt helderheid en helpt je om beter te begrijpen wat je echt wilt en wat belangrijk voor je is. Het stelt je in staat om een stukje in de toekomst te kijken, om te zien welke paden zich voor je openen als je jouw frequentie verhoogt.

Het is belangrijk om te stoppen met tegen de stroming in te zwemmen en in plaats daarvan vertrouwen te hebben in het natuurlijke verloop van het leven. Leer om je intuïtie te herkennen en erop te vertrouwen, want vaak wijst het je de weg naar waar je moet zijn. Optimisme, plezier en dankbaarheid zijn drijvende krachten die je frequentie verhogen en je leiden naar meer liefde en levenslust.

Luister naar je innerlijke stem en volg je hart. Dit zijn krachtige gidsen op je reis naar hogere frequenties. Soms moet je bepaalde dingen uit handen geven en vertrouwen op jezelf en het proces, zodat je gedachten vrijheid kunnen krijgen en je frequentie kan blijven stijgen.

Onthoud altijd: discretie is geboden in dit proces.

Het is een persoonlijke reis en niet iedereen zal het begrijpen of ondersteunen. Maar als je vasthoudt aan deze principes, zul je merken dat het universum reageert op je verhoogde frequentie en meer liefde, vreugde en vervulling in je leven brengt.

Veel liefs, Rosa

💜

Review voor Rosa.
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (25 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top