Nadia

Nadia

Voor een persoonlijk gesprek kunt u bellen op;

Week 32

Maandag tot Vrijdag van 11:00 tot 13:00 uur

Beste lezer,
Ik ben heel trots op het feit dit ik al vanaf augustus 2016 deel uit mag maken van “Team Paragnostenhulp”.
Natuurlijk zijn er onder U mensen die mij reeds kennen maar voor mensen voor wie dit de eerste kennismaking met Paragnostenhulp.nl is dit wellicht het moment om toch eens te ondervinden wat ik, en natuurlijk mijn collega box houders, voor U kunnen betekenen.
Iedereen heeft zijn of haar specifieke kwaliteiten maar ik wil kort iets kwijt over mijn persoonlijke manier van werken en met welke vragen of problemen U bij mij terecht kunt.

Ik leg al 25 jaar de Lenormand kaart, en bijgestaan door mijn invoelend vermogen kom ik tot antwoorden, adviezen dan wel oplossingen.
Mijn specifieke kwaliteit is dat ik “Master in Shambhala” ben en de 4 graden beheers. Hierdoor ben ik ook in staat
vanop afstand in te voelen (uw energie voelen) maar ook andersom en U positieve energieën kan sturen.

Shambhala kent maar één regel; er zijn geen regels.

Shambhala geven is energie sturen door de handen, en kan aangewend worden voor de healing van mensen, dieren en planten. De gestuurde energie stimuleert en kan blokkades die pijn veroorzaken wegnemen of genezen, maar energie helpt ook met het helen op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak.
Bij een Shambhala healing vindt de overdracht van de energie vindt plaats door handoplegging, dit gaat snel en gebeurt altijd met de kleding aan. Energie kan echter ook tijd en ruimte overbruggen dit maakt dat behandelingen ook op afstand kunnen plaats vinden.
Een Shambhala healing werkt op alle niveaus; het lichamelijke, geestelijke, het emotionele en dat van de ziel. Niet alleen de genezing van het lichaam wordt hierdoor gesteund, het helpt ook om negatieve gedachtepatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve kan gaan groeien. Shambhala kan helpen bij alle soorten pijn en ziekten.
Shambhala gaat naar de oorzaak van de klacht en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke herstelproces
Belangrijk om te weten is dat Shambhala wordt beschouwd als een aanvulling op je gezondheid maar is zeker geen vervanging voor de reguliere zorg of geneeskunde.

Lieve groet Nadia (Box 23)

 

Shambhala Geschreven door Nadia box 23 consulent van de maand 20-04- tot 20-05….


Paragnosten en mediums,

Nadia werk in de zorg en op de lijn dus soms kunnen mij tijden iets afwijken. Goed! Wat doe ik en wat kan ik voor U betekenen en hoe ga ik U helpen? Ik leg de lenormandkaart en kan U begeleiden bij het vinden het pad dat voor het juiste pad is. De problemen die U op uw pad tegenkomt kan ik U helpen overwinnen of leren deze een plaats te  geven. Ik kan U helpen wanneer U problemen heeft op financieel of zakelijk gebied maar bijvoorbeeld ook op liefdes, relationeel of familiair gebied. Uiteraard ben ik er ook als U simpelweg behoefte heeft aan gewoon een luisterend oor, voor als U uw verhaal kwijt wilt of om even flink uw hart te luchten bij iemand die niet oordeelt of veroordeelt.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (14 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Laad meer reviews
Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top