Nadia

Nadia

Voor een persoonlijk gesprek belt U met;

Week 4) Onder voorbehoud Maandag vanaf 14:00 uur.

Beste lezer,
Ik ben heel trots op het feit dit ik al vanaf augustus 2016 deel uit mag maken van “Team Paragnostenhulp”.
Natuurlijk zijn er onder U mensen die mij reeds kennen maar voor mensen voor wie dit de eerste kennismaking met Paragnostenhulp.nl is dit wellicht het moment om toch eens te ondervinden wat ik, en natuurlijk mijn collega box houders, voor U kunnen betekenen.
Iedereen heeft zijn of haar specifieke kwaliteiten maar ik wil kort iets kwijt over mijn persoonlijke manier van werken en met welke vragen of problemen U bij mij terecht kunt. Ik leg al 25 jaar de Lenormand kaart, en bijgestaan door mijn invoelend vermogen kom ik tot antwoorden, adviezen dan wel oplossingen. Mijn specifieke kwaliteit is dat ik “Master in Shambhala” ben en de 4 graden beheers. Hierdoor ben ik in staat om op afstand in te voelen op uw energie en tegelijkertijd kan ik U positieve energiestromen toedoen komen.

Shambhala geven moet gezien worden als energie sturen door de handen en wordt o.a. aangewend voor healing van mensen, dieren en planten. Gestuurde energie kan blokkades die pijn veroorzaken wegnemen of genezen, maar gestuurde energie kan ook helpen bij het helen op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak. Bij een ‘Shambhala healing’ vindt de overdracht van de energie plaats door handoplegging, dit gaat redelijk snel en gebeurt altijd met de kleding aan. Energie kan echter ook tijd en ruimte overbruggen dit maakt dat behandelingen ook op afstand kunnen plaats vinden.
Een Shambhala healing werkt op alle niveaus; het lichamelijke, geestelijke, het emotionele en dat van de ziel. Niet alleen de genezing van het lichaam wordt hierdoor gesteund, het helpt ook om negatieve gedachtepatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve kan gaan groeien. Shambhala kan helpen bij alle soorten pijn en ziekten.
Shambhala gaat naar de oorzaak van de klacht en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke herstelproces
Belangrijk om te weten is dat Shambhala wordt beschouwd als een aanvulling op je gezondheid maar is zeker geen vervanging voor de reguliere zorg of geneeskunde.

Lieve groet Nadia (Box 23)

 

 

 door Nadia box 23 consulent van de maand 20-04- tot 20-05….

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (17 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top