Box 2

Dierenmedium.
Bel altijd goedkoper met onze credits ook vanuit België.

Bij Paragnostenhulp.nl, "De lijn die er voor U is" met o.a. paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers enz. kunt U bellen door gebruik te maken van "Credits".

 

 

Week 49 Buiten de vaste tijden zal Dolphinia bij onderbezetting regelmatig bijspringen. 

Maandag 09:00 – 11:00 uur  16:00 – 21:00:uur – Dinsdag 16:00 – 21:00 uur – Woensdag 09:00 – 11:00 uur – Donderdag 09:00 tot 11:00 uur – Vrijdag 09:00 – 11:00 uur – 16:00 tot 21:00 uur.

Dierenfluisteraar, Dierencommunicator, Energetisch therapeut,

Dolphinia

Reikimaster, Spiritual- Animal–Healer, ingewijd in de Dolphintrilogy, DolfijnReiki, Medicine Buddha, Prismology of licht master healer,

De Spiritueel Animal Healer past deze manier van healen alleen toe op dieren (Animal). Dit is een vorm van Reiki, is breed inzetbaar; zowel hands-on (direct contact) als op afstand. De healer kan met dieren communiceren, dieren helpen die trauma’s hebben opgelopen hetzij op emotioneel en/of op lichamelijk vlak.

Bij emotioneel moet U denken aan: verlatingsangst, angst voor vuurwerk, onweer, water, mensen en wat U al niet meer aan angsten kunt bedenken.

Bij lichamelijk moet U denken aan: botbreuken, brandwonden, bijtwonden enz., bij lichamelijk letsel, altijd naar uw dierenarts.

Wat kan een SAH?

Als SAH kan men niet alleen gedomesticeerde dieren (huisdieren) maar ook wilde dieren healen. Dit echter wel in tegenstelling tot de gedomesticeerde dieren kunnen de wilde dieren ALLEEN op afstand healing krijgen.

Ik zal ze samen met een korte uitleg voor u op een rijtje zetten.

1) communiceren met dieren

2) healen van emotionele trauma’s

3) healen van fysieke trauma’s

4) het positief beïnvloeden van gedrag

5) wilde dieren

6) ondersteuning geven bij het overgaan bij overlijden

7) beschermen van dieren

Uitleg van de 7 begrippen.

Communiceren met dieren beperkt zich tot het stellen van korte, simpele vragen; hoe voel je je vandaag?, wat wil je eten? (blik of brokken). Is het duidelijk dat een dier pijn heeft hou U vragen kort en enkel gericht op de locatie van de pijn en de intensiteit.

Healen van emotionele trauma’s. Hiermee wordt bedoeld een dier dat angst heeft voor: soortgenoten, mensen, extreme weersomstandigheden of harde geluiden (knallen; machines, luide stemmen e.d.

3) Het healen op lichamelijk vlak denk daarbij aan een dier dat bv een gebroken poot heeft, koortsig is, zich verbrand heeft of continue aan het braken is echter bij lichamelijke klachten van wat voor aard ook dient u ALTIJD de DIERENARTS te raadplegen.

Wat SAH wel kan doen is het genezingsproces positief ondersteunen zodat deze vlotter en minder pijnlijk zal verlopen.

4) Het gedrag: als dieren zich misdragen dan kan daarin sturing gegeven worden voor zowel hands-on als ook op afstand. Mocht dat niet lukken dan kan gekeken worden naar een oplossing door zo mogelijk doordat het dier door de SAH op therapeutische basis in huis genomen word. Anderzijds is het wel zo dat als het probleem al langer bestaat of de problemen al langer bestaan deze niet in 1 á 2 sessies opgelost kunnen worden.

5) Wilde dieren healen; Dit gebeurt ALTIJD op afstand want U begrijpt dat een wild dier zich niet zomaar laat vasthouden.

6) Ondersteuning bij overlijden: dit houdt onder meer in dat het dier indien mogelijk healing via hands-on gaat krijgen en zo vertelt wordt dat het goed is en dat hij/zij mag gaan dit gebeurd o.a. via de energie die via de handen van de SAH naar het dier stroomt.

7) Bescherming van dieren: u heeft vast wel eens als klein kind gespeeld dat u als u een visueel onzichtbare bol of doos over u heen trok dat u dan onzichtbaar of onkwetsbaar was.

Nu dat is precies wat de SAH met de dieren doet maar dan visualiseert de SAH een beschermend krachtveld om deze dieren heen.

Ik hoop dat ik u nu wat duidelijker heb kunnen maken wat men met deze bijzonder mooie healing doen kan.

Met heel mijn hart leef ik voor onze dieren!

Liefs, Dolphinia.

Ben ik er even niet mail dan naar: info@paragnostenhulp.nl

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (16 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top