Box18

Chamona

Heldervoelend, helderziende, paragnoste en kaartleggen.

Voor een persoonlijk gesprek met kunt u bellen met:

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Week 4) Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag van 11 tot 13:00 uur.

Heldervoelend, helderziend, paragnost en kaartleggen.

Al van kinds af aan ben ik enorm bezig met het spirituele. Naar mate ik ouder werd bloeide deze gave verder op, in mijn geval begon dit met het krijgen van ingevingen of visioenen zien. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen de kunst van het kaartleggen. Met name Lenormand- en Engelenkaarten aangevuld met de pendel werden een passend hulpmiddel voor mij. Ik voel sterk positieve maar ook negatieve energieën aan.en na een aantal jaren waarin ik mijn gaven onbewust gebruikte heb ik de stap gezet om ook mijn naasten en iedereen die mij benaderd, met de raad en hulp van hogere hand, bij te gaan staan en te helpen waar ik kan.
Ik kan U helpen een klare kijk te krijgen op uw huidige situatie, uw zorgen of wellicht angsten. Ik wil U verder helpen om voor al uw vragen samen naar een oplossing te zoeken, ongeacht wat U bezighoud. Tenslotte beantwoord ik uw levensvragen op het terrein van werk, studie, liefde, relatie, verleden, heden en toekomst. Altijd begeleid door mijn Engelen krijg ik mijn informatie door via de Lenormand-, Engelenkaarten of de pendel.
U kunt bij mij ook voor een foto-reading terecht of ik kan een luisterend oor voor U zijn, zonder te oordelen of veroordelen, geen enkele vraag is vreemd en geen enkel verhaal is het luisteren niet waard. Alles kan opgelost worden en samen met mijn persoonlijke gidsen help ik U graag daar waar mogelijk is op weg naar geluk, rust of balans in uw leven.

Heeft u behoefte aan inzicht, een luisterend oor of een rustgevend gesprek , ik sta U met liefde en passie te woord.

Ik stuur u alvast veel licht en liefde toe.

Liefs Chamona,

Mocht ik in gesprek zijn, bel dan naar een van mijn collega’s, die helpen U met evenveel passie.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (3 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top