Box18

Chamona

Heldervoelend, helderziende, paragnoste en kaartleggen.

Voor een persoonlijk gesprek met kunt u bellen met:

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Week 43  Chamona heeft deze week geen vaste tijden.

Heldervoelend, helderziend, paragnost en kaartleggen.

Al van kinds af aan ben ik enorm bezig met het spirituele. Naar mate ik ouder werd bloeide deze gave vezrder op, in mijn geval begon dit met het krijgen van ingevingen of visioenen zien. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen de kunst van het kaartleggen. In mijn geval zijn dit de Lenormandkaarten en Engelenkaarten, tevens werd de pendel ook een hulpmiddel voor mij..
Ik voel sterk positieve maar ook negatieve energieën aan.en na een aantal jaren waarin ik mijn gaven onbewust gebruikte heb ik de stap gezet om ook mijn naasten en iedereen die mij benaderd, met de raad en hulp van hogere hand, bij te gaan staan en te helpen waar ik kan.
Ik kan U helpen een klare kijk te krijgen op uw huidige klachten, zorgen of wellicht angsten. Ik wil U verder helpen om voor al uw vragen samen naar een oplossing te zoeken, ongeacht wat U bezighoud. Tenslotte beantwoord ic uw levensvragen op het terrein van werk, studie, liefde, relatie, verleden, heden en toekomst. Hierbij telkens begeleid door mijn Engelen, krijg ik mijn informatie door via de Lenormand of de pendel.
Ook voor een foto-analyse kunt U bij mij terecht. Verder ben ik een luisterend oor, niks is mij teveel, geen enkele vraag is absurd, voor alles is een oplossing en samen met mijn persoonlijke gidsen help ik U graag daar waar mogelijk is. .
Dus heeft u behoefte aan wat inzicht of gewoon een luisterend oor of een rustgevend gesprek , ik sta U met liefde en passie te woord .
Ik stuur u alvast veel licht en liefde.
Liefs Chamona,
Mocht ik in gesprek zijn, bel dan naar een van mijn collega’s, die helpen U met evenveel passie.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (2 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top