Voor een persoonlijk gesprek belt U met;

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

078 - 790 004

€ 1,00 per minuut (met credits)

Week 22 Variabel aanwezig.

Fijne week voor iedereen.

Carla

Heldervoelend- ruikend, Psychisch medium en Trancemedium.                      

Stress, angst, problemen thuis of op het werk, iedereen heeft wel eens gedachten als “ik ben het zat, dit moet stoppen” of “nu is de maat vol, ik pik het niet langer!”? Spijtig genoeg blijft het vaak hierbij en verandert er niets. Ik kan U helpen die gedachten werkelijk om te zetten in daden en zo de ”sleur’ te doorbreken. U kunt dan eindelijk uw leven inrichten zoals U dat voor ogen heeft.

Ik ben mij al lange tijd bewust bezig met mijn heldervoelende gave, ik voel in, gebruik mijn Intuïtie en zie zaken die anderen niet zien.  Hierdoor bent ik in staat U van antwoorden en adviezen te voorzien. Tevens kunt U bij mij terecht voor een Foto-reading.

Los van het bovenstaande ben ik goed in staat om een ‘luisterend oor’ voor U te zijn. Ik oordeel noch veroordeel, maar kan een klankboord voor U zijn, geduldig en luisterend naar uw verhaal. Door mijn gaven ben ik in staat de zaken te zien zoals ze werkelijk zijn, ik kijk als het ware door de menselijke maskers heen en wil U helpen met de problemen in uw leven en leren hoe er mee om te gaan. Dit kunnen problemen zijn die betrekking hebben op liefde, relaties, werk, angsten enzovoort.

Tenslotte ben ik ook als relatie- dan wel gesprekstherapeute. Als psychologisch coach kan ik voor U de aangewezen persoon zijn om U te helpen of begeleiden bij moeilijke situaties in uw leven.

Mensen helpen is mijn levensdoel schroom niet om mij te bellen en weet dag alle vragen gesteld kunnen worden. En er altijd een oplossing is

Liefs Carla

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (113 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top