Carla website

Carla

Voor een persoonlijk gesprek belt U met;

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Week 31) Veel van onze consulenten zijn met vakantie lieve mensen. Ik zal proberen om er zoveel mogelijk te zijn (als ik er keer niet mocht zijn,

ik ben ook  nog herstellende)

⇒    ⇒   Maandag vanaf 13 uur tot ?? Woensdag vanaf 11 uur tot ?? Vrijdag vanaf11 tot???

(Er zal nog even geen afspraak gemaakt kunnen worden voor een andere tijd)

Dank U voor uw begrip. Liefs Carla 

Heldervoelend- ruikend, Psychisch medium en Trancemedium Carla,

Stress, angst, problemen thuis of op het werk. Iedereen heeft wel eens gedachten als “ik ben het zat, dat moet stoppen” of “dit is de laatste keer geweest, ik pik het niet langer!”? Helaas blijft het vaak daarbij en verandert er niets. Ik wil U helpen die gedachten werkelijk om te zetten in daden om zo uw doelen te verwezenlijken. Dan kunt eindelijk leven zoals U dat voor ogen heeft. Ik ben mij al lange tijdbewust van mijn heldervoelende gave, ik voel in, gebruik mijn Intuïtie en neem zaken waar (waarnemingen) om U zo van antwoorden te voorzien. Ook kan ik een Foto-reading voor U doen.

Los van het bovenstaande ben ik goed in staat om een ‘luisterend oor’ voor U te zijn. Geen beoordelend of veroordelend persoon, maar iemand die alleen luistert.

Door mijn gaven ben ik in staat de zaken te zien zoals ze werkelijk zijn, ik kijk als het ware door de menselijke maskers heen en wil U helpen met de problemen in uw leven en leren hoe er mee om te gaan. Dit kunnen problemen zijn die betrekking hebben op liefde, relaties, werk, angsten enzovoort.

Tenslotte ben ik er ook als relatie- dan wel gesprekstherapeute. Als psychologisch coach kan ik voor U de aangewezen persoon zijn om U te helpen of begeleiden bij moeilijke situaties in uw leven.

Mensen helpen is mijn levensdoel.

Liefs Carla

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (66 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top