Box 25

Voor een persoonlijk gesprek belt U met;

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

078 - 790 004

€ 1,00 per minuut (met credits)

Week 49

Maandag,- Variabel,- Woensdag,_ Variabel,- Vrijdag Variabel.  

Liever op een tijdstip mail dan even naar: cccvdg@gmail.com

M.U.V Dinsdag & Donderdag niet aanwezig.

Hallo allemaal die dit lezen!

Er zijn wat punten  die nogal wat problemen  kunnen veroorzaken

Stress, angst, problemen thuis of op het werk, iedereen heeft wel eens gedachten als “ik ben het zat, dit moet stoppen” of “nu is de maat vol, ik pik het niet langer!”? Spijtig genoeg blijft het vaak hierbij en verandert er niets. Ik kan U helpen die gedachten werkelijk om te zetten in daden en zo de ”sleur’ te doorbreken. U kunt dan eindelijk uw leven inrichten zoals U dat voor ogen heeft.

Naast mijn bijzondere gaven als medium, ben ik ook een toegewijde moeder en de liefdevolle vrouw voor mijn bijzondere Partner. Door de jaren heen heb ik een schat aan levenservaringen opgedaan die mijn inzichten en intuïtie verrijken. Mijn levenspad heeft mij door verschillende werkzaamheden geleid, variërend van de financiële wereld als {Bewind} tot het opzetten van mijn eigen zaak en spirituele praktijk.

Mijn veelzijdige achtergrond heeft me in staat gesteld om een diep begrip te ontwikkelen voor de uitdagingen en vreugde die het leven te bieden heeft.

Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik geleerd hoe om te gaan met verlies en het loslaten van dingen die niet langer bijdragen aan mijn groei en welzijn. Ik geloof sterk dat alles wat we meemaken in het leven een les in zich draagt, en dat gebeurtenissen niet toevallig plaatsvinden. Het universum heeft een bijzondere manier om ons te leiden naar situaties en ontmoetingen die ons de mogelijkheid bieden om te groeien en te evolueren als spirituele wezens. Mijn eigen reis van persoonlijke transformatie heeft me in staat gesteld om compassie, empathie en geduld te cultiveren voor degenen die mijn hulp zoeken. Ik begrijp dat het leven soms uitdagend kan zijn en dat we ons soms verloren kunnen voelen. Maar ik ben er om je te verzekeren dat er altijd een licht aan het einde van de tunnel is, en dat er hoop is voor een betere toekomst.

Call me and I’ll be there for you, you never walk alone.

Liefs en begripvol wacht ik uw telefoontje af en gaan we samen het pad betreden, op naar succes en wensen die in vervulling gaan.

Carla.

Mensen zijn voor mij als een “Diamant” en verdienen de beste hulp.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (123 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Go to Top