Carla website

Carla

Voor een persoonlijk gesprek belt U met;

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Tijden week 37

Donderdag 13 tot 14:00 uur / Vrijdag 13 tot 14:00 uur

Buiten de vaste tijden ook regelmatig online.

Heb je onze webshop al gezien ??? https://www.stenenmetstijl.nl

Groene Jade;  De edelsteen Jade groen is de steen van het hart. Hij schenkt je overvloed en geluk, liefde en harmonie. Hij staat voor succes in zowel zaken als in relaties en hij leert je om meester te zijn van je geld in plaats van dat geld meester is van jou. De edelsteen Groene jade helpt je om overvloed in ontvangst te nemen en te delen met je anderen. De bronafbeelding bekijken

https://www.stenenmetstijl.nl

Heldervoelend- ruikend, Psychisch medium en Trancemedium Carla,

Stress, angst, problemen thuis of op het werk. Iedereen heeft wel eens gedachten als “ik ben het zat, dat moet stoppen” of “dit is de laatste keer geweest, ik pik het niet langer!”? Helaas blijft het vaak daarbij en verandert er niets. Ik wil U helpen die gedachten werkelijk om te zetten in daden om zo uw doelen te verwezenlijken. Dan kunt eindelijk leven zoals U dat voor ogen heeft. Ik ben mij al lange tijdbewust van mijn heldervoelende gave, ik voel in, gebruik mijn Intuïtie en neem zaken waar (waarnemingen) om U zo van antwoorden te voorzien. Ook kan ik een Foto-reading voor U doen.

Los van het bovenstaande ben ik goed in staat om een ‘luisterend oor’ voor U te zijn. Geen beoordelend of veroordelend persoon, maar iemand die alleen luistert.

Door mijn gaven ben ik in staat de zaken te zien zoals ze werkelijk zijn, ik kijk als het ware door de menselijke maskers heen en wil U helpen met de problemen in uw leven en leren hoe er mee om te gaan. Dit kunnen problemen zijn die betrekking hebben op liefde, relaties, werk, angsten enzovoort.

Tenslotte ben ik er ook als relatie- dan wel gesprekstherapeute. Als psychologisch coach kan ik voor U de aangewezen persoon zijn om U te helpen of begeleiden bij moeilijke situaties in uw leven.

Mensen helpen is mijn levensdoel.

Liefs Carla

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (70 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Week 36

  • Maandag en dinsdag in de avond. Woensdag 15 tot 16:00  Donderdag 13 tot 14:00 Vrijdag 13 tot??? uur Buiten de vaste tijden ook regelmatig online.
Go to Top