Bon.v4

Bonnie

Voor een persoonlijk gesprek belt U naar...

 

0909 - 0730

€ 0,90 per minuut

0907 - 07353

€ 1,50 per minuut

Tijden: Op dit moment niet.

Onze Bonnie is inmiddels bevallen van een wolk van een dochter. Lieve Bonnie en rest van het gezin wij van Paragnostenhulp.nl en jou collega’s We willen jullie van harte feliciteren met de komst van jullie prachtige dochter. 

De bronafbeelding bekijken

Paragnosten en mediums, helderzienden, kaartlegsters en coach bij Paragnostenhulp.nl; Trance-medium Bonnie,

U kunt ervan uitgaan dat ik altijd open sta voor voor iedereen, zonder daarbij te oordelen of veroordelen. Een van mijn gaven is heldervoelen en ik kan als gevolg daarvan snel personen of situaties op z’n juiste waarde inschatten. Als extra steun kan ik daarbij ook nog terugvallen op mijn ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van psychologische hulpverlening. Heeft U vragen of problemen op het gebied van relaties, liefde, werk, financiën enz. dan kan ik U, met behulp van mijn gaven, helpen om tot bepaalde keuzes of beslissingen te komen. Wanneer U en ik samen het juiste pad bewandelen dan zult U merken dat U steeds sterker in uw schoenen komt te staan. U bent beter in staat anderen te weerstaan en uw mening en wensen laat U niet meer in de kiem te laten smoren.

Het kan ook voorkomen dat ik tijdens een gesprek of een reading berichten door krijg van overleden personen die U iets aan U willen vertellen of doorgeven. Dit kan ik helaas niet zelf bepalen, het  zijn de personen die reeds aan “Gene Zijde” verkeren die in gang zetten en ook beëindigen. Ik kan bogen op een ruime levenservaring en ben thuis in diverse verschillende culturen.

Samen met de mij gegeven gaven kan ik U helpen bij het terugvinden van het juiste pad op weg naar een gelukkiger bestaan. Laat angst of schaamte U niet weerhouden mij te bellen, U hoeft er nooit alleen voor te staan!!

Liefs Bonnie,

Ik ben er voor U.

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Score (6 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Toon

Wees de eerste om een review te geven.

Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laad meer reviews
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review

Een fotoreading aanvragen

Go to Top