Consulent van de week.

     

 

Deze week is box 05 onze consulent van de week. 

De consulenten en mediums krijgen zo ieder een extra mogelijkheid zich aan U voor te stellen. En bovendien staat de consulent van de week, die week extra vaak voor u klaar. U kunt de consulent van de week bellen via de normale 0900 lijn, maar u kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om vooraf credits in te kopen. U belt dan niet alleen voordeliger, u heeft ook de kosten volledig in de hand. Bovendien verschijnt het 0900 nummer dan niet op uw telefoonrekeningen.

Onze consulenten en paragnosten doen er alles aan om u zo goed mogelijk te voorzien van advies en hulp. Soms met raad en daad, en soms ook door enkel een luisterend oor te bieden. U bepaalt het gesprek en de richting. Soms is een juiste duw in de goede richting al genoeg. Dus zit u ergens mee, of heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Waarom zou u langer rondlopen met uw probleem of vraag, wanneer hulp met 1 telefoontje vaak al geboden kan worden? U bent niet alleen, wij staan voor u klaar.  

Dit alles ervaart u bij ons. Als bezoeker vind u enkel professionele, bekwame en gescreende mediums, helderzienden, paragnosten en kaartleggers aan.

De bij ons aanwezige consulenten hebben een strenge selectie ondergaan op hun eigen vakgebied. Tijdens deze selectieronde wordt er getest op werkervaring, zuiverheid, omgang met mensen, maar natuurlijk ook het behaalde spirituele en paranormale niveau in hun eigen vakgebied.

Wij enkennen de gedragscode van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie. 

Kortom wij zijn uw vertrouwen waard.

Paragnostenhulp - waar paranormaal normaal is
0909-0730 (90 cpm)

© 2013 - 2019 Adviesbureau Nouwens All-in - info@adviesbureaunouwens.nl