Een stukje uit jou horoscoop!!

Voor een uitgebreide horoscoop, bel met box 07 Vayu


 

RAM 21 Maart tot 20 April.

Het sterrenbeeld Ram is een vuurteken, en het eerste teken van de dierenriem. Bij het sterrenbeeld Ram hoort de planeet Mars.

Wanneer je geboren bent tussen tussen 21 Maart en 20 April ben je van sterrenbeeld een Ram.

Rammen zijn mensen die veel vuur hebben, ze zijn soms wat ongeduldig en kunnen doordrammen om hun zin te krijgen. Ook kunnen ze veel bereiken met hun vuur, en de plannen die ze bedenken ook ten uitvoer brengen.

Het zijn trotse mensen, die soms kunnen brullen, ja meer dan het sterrenbeeld Leeuw. Soms wat driftig maar ook weer volhardend en zullen niet snel opgeven.

Voor een Ram is het belangrijk hun energie kwijt te kunnen, in sport, in muziek of creativiteit. Wanneer ze geen uitlaat klep hebben gaan ze zich vervelen en opzoek naar een nieuw project. Soms is de Ram wispelturig en impulsief waar ze dan achteraf wel eens spijt van hebben. Bijvoorbeeld snel even iets kopen, van de hak of de tak springen.

Met een Ram zal het niet snel saai worden, ze zijn vaak te vinden voor leuke uitjes, festivals, vakanties, sportactiviteiten.

De Ram is een vurig persoon in de liefde, gepassioneerd. Soms is de Ram een beetje te veel op zichzelf gericht, en dit is een leerschool in zijn/haar leven om geduldig naar de ander te luisteren en zijn energie meer op de ander te richten. De ram wordt snel en onbezonnen verliefd!

Het kan ook zijn dat je geen Ram van sterrenbeeld bent maar een andere planeet in de Ram hebt, bijv de maan of venus welke iets vertellen over je gevoelens en je liefdesleven.

Wil je meer weten over je horoscoop en je karakter, kun je bellen met Vayu

VISSEN 19 Februari en 20 Maart.

Wanneer je geboren bent tussen 19 februari en 20 maart dan ben je van sterrenbeeld Vissen. Het kan heel soms per jaar één dag verschillen. Dit kun je altijd opzoeken via een astrologie site door je geboortedatum in te vullen.

Vissen zijn mensen die graag dromen, dagdromen, een rijke fantasie hebben. Ook zijn ze soms echt een vis en glippen tussen je vingers door en zijn niet makkelijk te vangen. Deze mensen hebben vaak een creatief beroep, houden van muziek, kunst, toneel, ect. Ze voelen zich hierin heel gelukkig.

Mensen met het sterrenbeeld vissen zijn gevoelig, vaak gevoeliger dan andere sterrenbeelden, zoals stier of maagd. Ze zijn heel empathisch en behulpzaam. Door dat ze zo gevoelig zijn weten ze soms niet of ze nu hun eigen emoties voelen of die van een ander en dat kan best lastig zijn. Verder zijn ze onbaatzuchtig en erg trouw aan hun vriendschappen.

Vissen zijn mensen die een sterke intuïtie hebben en spirituele aanleg hebben, ze kunnen bijvoorbeeld helder voelend of helderziend zijn.

Ook zijn Vissen mensen graag op hun zelf en willen niet altijd gevangen worden…Wel zijn ze heel romantisch.

Een Vis vindt het vaak moeilijk om met geld om te gaan, hij geeft het uit als water, is een gul persoon en vindt het ook niet erg als hij even wat minder geld heeft. Zijn administratie is soms een chaos en slordig waardoor hij in de problemen kan raken.

Het kan ook zijn dat je ascendent Vissen bent of bijvoorbeeld je maan in Vissen staat, dan lijk je misschien ook wel een beetje op het Vissen sterrenbeeld.

Wil je meer weten of je horoscoop, kun je bellen met Box 7  Vayu


TWEELING 21 mei en 21 juni.

Een Tweeling is geboren tussen ca 21 mei en ca 21 juni. Dit wijkt soms een dag af, afhankelijk in welk je jaar geboren bent.

Tweelingen mensen zijn sociaal en communicatief erg vaardig, houden van kletsen en gezelligheid. Ook zijn het goede luisteraars. Het zijn mensen met veel humor, die graag lachen en plezier maken.

Tweelingen flirten graag en ook op relatie gebied moet het niet saai worden. Voor hen is het belangrijk dat een partner mee gaat op avontuur, hun kan stimuleren op geestelijk gebied, en ze praten liever over hun emoties dan dat ze die laten zien. In ieder geval is het met een Tweeling mens nooit saai!

Een tweeling is graag op pad, ontdekt nieuwe plekken, houdt ervan de wereld te verkennen.  Het zijn mensen die van afwisseling, actie, beweging houden.

Een tweeling vindt snel iets saai worden, en voor je het weet slaat de verveling toe. Voor een Tweeling is afwisseling belangrijk. Ze doen graag meerdere dingen tegelijker tijd en zijn prima “multitaskers”

Sport is een goed iets waar ze hun energie in kwijt kunnen en ook het sociale aspect is daarbij niet onbelangrijk. Ook zijn Tweelingen mensen goede artiesten, journalisten, fotografen.

Soms hebben Tweelingen het gevoel dat de andere helft van de tweeling ontbreekt en blijven ze opzoek naar nieuwe vrienden, nieuwe mensen, nieuwe collega’s,  op zoek naar de andere helft.

Mercurius is de planeet die bij de Tweelingen hoort, en dit is de planeet van communicatie, overdracht, onderwijs, leren. Een Tweeling heeft het nodig om intellectueel gestimuleerd te worden en hij zal steeds nieuwe uitdagingen opzoeken.

Misschien heb je wel andere planeten dan de Zon in Tweeling en lijkt je daarom meer op een Tweeling dan je denkt. Wil je meer weten over je horoscoop, kun je bellen met Vayu box 7

Wanneer je geboren bent tussen 20 april en 20 mei ben je een Stier van Sterrenbeeld.

Stieren zijn in het algemeen mensen die rustig en weloverwogen zijn. Ze houden van normen en waarden, zijn soms wat traag en langzaam. Het doet een stier goed om buiten in de natuur te zijn en kan zich daarin opladen zodat hij er weer tegenaan kan.

Een stier is een harde werker, trouw, loyaal. Hij is heel eerlijk en betrouwbaar. Verder heeft een Stier veel geduld. Hij kan ook koppig zijn en is moeilijk op een ander spoor te brengen. Hij is een echte doorzetter en geeft niet snel op waar andere al lang afgehaakt zou zijn.

Een Stier houdt van zekerheid, op allerlei gebied. Hij voelt zich het prettigste wanneer hij financiële zekerheid heeft maar ook op werk vlak en wonen heeft hij graag stabiliteit. Veranderen doet de Stier zeker niet over een nacht ijs. De Stier houdt van mooie en luxe dingen, van een mooie omgeving, mooie inrichting van het huis, mooie kleding ect. Al hoe wel de Stier niet graag opvalt en in het middelpunt staat.

De Stier kan ook koppig en nukkig zijn, ondanks zijn grote geduld, kan hij heel boos worden vooral wanneer iemand hem provoceert.

Ook op relatiegebied is een stier langzaam en moet je net als hij alle geduld hebben en niet te hard van stapel willen lopen. Het zijn romantische mensen en eenmaal in een relatie of huwelijk zullen ze lang bij je iemand blijven.

Misschien ben je wel geen Stier van sterrenbeeld maar heb je wel andere planeten in Stier staan waardoor je ook karaktertrekken van een Stier kunt hebben.

Wil je meer weten? Kun je bellen met Box 7 Vayu

De kreeft.

Als je geboren tussen 22 juni en 22 juli, soms een dag eerder of later dan ben je van sterrenbeeld een Kreeft. Een Kreeft is een heel zorgzaam, trouw, loyaal, geduldig, lief en erg gevoelig mens. De Kreeft kan verlegen zijn, staat niet graag in het middelpunt, houden niet van ruzie maken en zijn zachtaardig.

Wanneer je een Kreeft kwetst dan zal hij je niet snel vergeven en kan behoorlijk agressief uit de hoek komen. Ook heeft de Kreeft lange tenen, en is snel beledigd of op zijn tenen getrapt. De Kreeft niet voor niets scharen, en kan wanneer het nodig is hier flink mee knijpen. Ook ter bescherming van zijn kinderen zal hij deze inzetten wanneer nodig.

De Kreeft  leeft meer terug getrokken, is graag thuis, met het gezin. Huis en haard zijn belangrijk en de Kreeft houdt erg van gezelligheid thuis, in een mooi en verzorgt huis. Stabiliteit en rust doen doen hem goed.

Veiligheid en geborgenheid is voor een Kreeft belangrijk, ook in een relatie, hij is erg zorgzaam voor zijn partner. Soms trekt de Kreeft zich emotioneel terug en duurt het even voordat hij zichzelf laat zien. Ook zijn emoties blijven lang verborgen. De Kreeft kan zich erg onzeker voelen en heeft veel bevestiging nodig van zijn partner.

Een Kreeft is een lief mens, zorgzaam, geduldig en zal zijn gezin, partner, kinderen altijd beschermen!

Wil je meer weten over je horoscoop kun je graag bellen met Vayu Box