♥ 30 November volle maan in de ochtend ♥       

Op 30 november in de ochtend is het volle maan, dan staat de maan in Tweelingen tegenover de zon, die in Boogschutter staat. De focus van deze volle maan is communicatie (praten en schrijven), nieuwe ideeën (ook van de ander).

Het is een luchtteken dus je kunt ook snel denken en praten. Het fijn om op deze dag mensen te ontmoeten met wie je kunt praten en ideeën kunt uitwisselen. Het sterrenbeeld Tweelingen is ook vluchtig en kan zich snel vervelen, maakt veel nieuwe plannen en springt soms van de hak op de tak. Verder wil je graag nieuwe dingen ontdekken en leren. Een prima dag voor nieuwe plannen maken!

 

♥ De Blue Moon 31 oktober 2020 ♥

De blauw volle maan op 31 oktober is in het sterrenbeeld Stier. Het heet de Blue Moon omdat het de de 2de volle maan in de maand oktober. Dit gebeurt niet vaak, ongeveer 1 keer per 2 á 3 jaar.

De volle maan in Stier, die dan tegenover de Zon in het het sterrenbeeld Schorpioen staat laat je deze dagen zien hoe je in relatie staat tot anderen, je familie, je partner en je zal onbewuste conflicten aan het licht brengen en ophelderen.

Tegelijkertijd staan Uranus en de volle maan dichtbij elkaar, dat kan zorgen voor onverwachte gebeurtenissen en misschien heb je wel heel veel energie die dag! Let op dat je niet overdrijft en te impulsief bent. Er kunnen onverwachte veranderingen of bijvoorbeeld onverwachte ontmoetingen plaats vinden.

Het wordt een enerverende dag!   The Bleu Moon.


♥ Deze maand hebben we 2 x volle maan ♥  Dus een speciale maand ♥ Op 1 oktober en op 31 oktober ♥                                                                              Maan Oktober

De eerste keer is de volle maan op 1 oktober in het sterrenbeeld Ram, dan staat de maan tegenover de Zon in het sterrenbeeld Weegschaal. De 2-de volle maan in oktober valt op 31 oktober 2020 in het teken Stier. De dagen rondom de volle maan zijn intensiever, het teken Ram is een vuur teken. Je voelt je misschien vurig deze dagen, onafhankelijk en komt makkelijker voor je zelf op wanneer dit nodig is. Ook kun je nogal impulsief zijn. Let op dat je niet te heftig reageert. Daar tegenover staat de zon in het teken Weegschaal, die diplomatiek is, graag de lieve vrede bewaard, niet van ruzie houdt en liever compromissen sluit. Door deze stand wordt de balans gehouden dat het vuur van de Volle maan in Ram niet geheel de overhand krijgt.


♥ De volle maan op 2 september 2020 staat in het teken Vissen.♥  

Vissen is een dromerig teken, gevoelig en kwetsbaar. Wanneer de volle maan in dit teken staat duiken we diep in onze gevoelens. Het licht schijnt op onze emoties en ook je dromen. Het kan het een goede tijd zijn voor inspiratie en nieuwe ideeën! De volle maan brengt ook persoonlijke vrijheid, positieve veranderingen en opwindende gebeurtenissen. Dit is een prima tijd om de sleur en saaiheid te doorbreken wanneer je al lang de kriebels en verlangen naar iets nieuws!

Kenmerken van de Vissen; 

Vissen voelen alles intens, zowel de goede als de slechte emoties. Dat betekent ook dat ze last kunnen hebben van stemmingswisselingen. Het ene moment zijn ze dolblij het volgende moment kunnen ze diep in de put zitten. Alle energieën voelen ze. Vissen zeer spiritueel en hebben een heel groot hart. Vissen zijn vriendelijke en gevoelige zielen en hebben veel liefde te geven. Ze zien vaak het beste in mensen en kunnen zich goed inleven in anderen. Vissen zijn zo positief dat ze het beste in anderen naar boven halen. Ze moedigen je aan en geven je vertrouwen. Eenmaal een Vis als vriend dan heb je een vriend voor het leven.


 

♥ Volle maan op 3 augustus 2020 in het sterrenbeeld Waterman.♥                                              

Deze volle maan in het teken Waterman zit vol met verrassingen. Het roept het verlangen op naar vrijheid, veranderingen, creativiteit en revolutie. Er is een kans om een betere balans te vinden tussen je hart en je gedachten en los te laten wat we verder niet meer nodig hebben. Iedere volle maan geeft ons de kans om meer helderheid en begrip te krijgen in onszelf. Deze volle maan maakt een vierkant met Uranus en zal je

zeker het onverwachte kunnen verwachten!!!

( Vergeet niet uw edelstenen op te laden bij deze volle maan.)

 


♥ 5 Juli volle maan in Steenbok ♥                                                                                     

Op 5 juli is het Volle Maan in Steenbok, dan staat de maan tegenover de zon, welke in het sterrenbeeld Kreeft staat.

Tegelijkertijd vindt er een maansverduistering plaats. 

Tijdens de Volle maan in het sterrenbeeld Steenbok kan het zijn dat je deze dag meer behoefte hebt aan veiligheid en structuur om in je dagelijks leven. Steenbok is een sterrenbeeld dat graag dingen op orde heeft, overzicht heeft, goed alleen kan zijn en wanneer het té druk, emotioneel wordt, zich graag even terug trekt op grote hoogtes. Misschien ben je deze dag graag hard aan het werk, ben je heel praktisch bezig en kom je goed uit de verf! Al is de dag tijdens de volle maan soms wat emotioneler, zal het deze volle maan wat makkelijker zijn om wat afstand te nemen van je emoties.

Er is meer een balans tussen het rationele en irrationele.                                                                                                             


 

♥  Waar staat de maan in jou geboorte horoscoop?  ♥         

De maan veranderd iedere 2,5 dag ongeveer van sterrenbeeld.

De maan verteld iets over hoe je met je emoties omgaat, wanneer de maan in Ram staat ben je waarschijnlijk een dynamisch en actief persoon zodra je, je ergens emotioneel betrokken bij voelt.

Ook vertegenwoordigd de maan, je moeder gevoelens,je zorgzame kant, je eigen moeder en de vrouwen in je leven.  Deze mensen zijn vaak oprecht, eerlijk, moedig en dapper.

Mensen met de maan in Ram, hebben veel vuur, meer dan wanneer de zon in Ram staat. Ze willen graag alles snel doen en kunnen ook ongeduldig zijn. Het zijn gepassioneerde mensen. Deze mensen gaan een confrontatie niet uit de weg.

Mensen met de maan in Ram, zijn vaak direct, eerlijk en spelen geen spelletjes, ze hebben een kinderlijke onschuld en kunnen heel charmant zijn.

Ook zijn actie en veel energie hebben passend bij de maan in Ram. Emotioneel gezien kan de maan in Ram zorgen voor snelle afwisselende stemmingen, van blij en vrolijk en dan weer verdrietig of boos.

Het zijn absoluut geen saaie mensen!

Volgende week over de maan in Stier!

Wil jij weten waar jou maan staat? Dan kun je bellen met Vayu box 7


♥ Volle maan in Boogschutter 5 juni. ♥

Op 5 juni staat de volle maan in Boogschutter, tegen over de zon in Tweelingen.

Deze volle maan staat vierkant Mars, en dat kan een dag zijn voor ruzie en conflicten, het teken Boogschutter is ook een vuurteken waar door er veel energie in de lucht zit en men impulsief kan handelen.

Ook loopt de Venus in het teken Tweelingen retrograde, die tegen over de volle maan staat wat relaties die niet goed functioneren, onder de loep neemt!

De volle maan laat de zwakke plekken in je relaties, gezinsleven, en thuissituatie zien en maakt de weg vrij voor nieuwe, frisse energie!

Neem wat tijd voor je zelf om tot rust te komen en stil te zijn!


♥ Op 22 mei staat de nieuwe maan in tweelingen. ♥

Ook de zon staat dus in Tweelingen, het is een tijd voor veel praten, communicatie. Tweelingen is een teken dat zich snel verveeld en graag nieuwe dingen bedenkt. De tweeling kan snel denken. Doordat de maan ook in de Tweelingen staat kan het zijn je wat onrustig en chaotisch bent.

Het kan een tijd zijn dat het moeilijker is om je te concentreren en van de hak op de tak springt.

Ook zijn deze dagen gericht op relatie en communicatie. Venus en Mercurius staan samen met de maan en zon, allemaal in Tweelingen, het kan een goede tijd zijn voor onderhandelingen en diplomatieke gesprekken. De nieuwe maan is een goede tijd om te zaaien, letterlijk en figuurlijk.

Dan over 14 dagen bij de Volle maan kun je oogsten wat je gezaaid hebt.

 


♥ Volle maan in Schorpioen op woensdag 7 Mei.♥

Mei 2020Op 7 mei 2020 staat de Volle maan in Schorpioen. Dus dan staat de Zon in Stier, tegenover de Maan.

De volle maan in het teken Schorpioen kan zorgen voor heftige emoties en diepe verlangens. Het is een teken van verborgen geheimen en mysteries. Schorpioen is het teken van je diepe gevoelens waar je niet altijd raad mee weet en ze liever verstopt.

De stier is meer praktisch, die graag zekerheid en veiligheid om zich heen heeft en goed nadenkt voor hij wat begint. Deze dag kan je gevoel en verstand in conflict met elkaar zijn.

De Volle maan in Schorpioen kan je wat jaloerser maken, meer zin in sex hebben en gepassioneerd zijn. Let op voor ruzie en drama….Staat je zon of maan rond 16 graden in de Stier.

Schorpioen dan heeft deze volle maan een nog sterkere uitwerking.


♥ Nieuwe maan in Stier donderdag 23 april.♥

Op 23 april staat de maan samen met de zon in Stier, wanneer de maan samen met de zon valt, noem je dit de nieuwe maan.

Stier is een aards teken, die het graag wat rustiger aan doet en van de natuur houdt. Mensen die de zon in Stier hebben staan zijn vaak ook van voller in het lichaamsbouw. De Stier is erg betrouwbaar, geduldig en staat met beide benen op de grond. Voor een stier is het belangrijk om financiële en emotionele zekerheid te hebben en plotselinge veranderingen zijn daarom lastig. Deze nieuwe maan valt samen met Uranus in Stier en het kan je onrustig maken of plotseling doen verlangen naar veranderingen. Het is goed om niet al te impulsief te zijn daar dit een kort durende stand is en je achteraf misschien spijt krijgt van impulsieve beslissingen.

Je wilt graag je dagelijkse gewoontes veranderen en nieuwe impulsen geven!

♥ Volle maan in Schorpioen op woensdag 7 Mei.♥

Mei 2020Op 7 mei 2020 staat de Volle maan in Schorpioen. Dus dan staat de Zon in Stier, tegenover de Maan.

De volle maan in het teken Schorpioen kan zorgen voor heftige emoties en diepe verlangens. Het is een teken van verborgen geheimen en mysteries. Schorpioen is het teken van je diepe gevoelens waar je niet altijd raad mee weet en ze liever verstopt.

De stier is meer praktisch, die graag zekerheid en veiligheid om zich heen heeft en goed nadenkt voor hij wat begint. Deze dag kan je gevoel en verstand in conflict met elkaar zijn.

De Volle maan in Schorpioen kan je wat jaloerser maken, meer zin in sex hebben en gepassioneerd zijn. Let op voor ruzie en drama….Staat je zon of maan rond 16 graden in de Stier.

Schorpioen dan heeft deze volle maan een nog sterkere uitwerking.


♥ Nieuwe maan in Stier donderdag 23 april.♥

Op 23 april staat de maan samen met de zon in Stier, wanneer de maan samen met de zon valt, noem je dit de nieuwe maan.

Stier is een aards teken, die het graag wat rustiger aan doet en van de natuur houdt. Mensen die de zon in Stier hebben staan zijn vaak ook van voller in het lichaamsbouw. De Stier is erg betrouwbaar, geduldig en staat met beide benen op de grond. Voor een stier is het belangrijk om financiële en emotionele zekerheid te hebben en plotselinge veranderingen zijn daarom lastig. Deze nieuwe maan valt samen met Uranus in Stier en het kan je onrustig maken of plotseling doen verlangen naar veranderingen. Het is goed om niet al te impulsief te zijn daar dit een kort durende stand is en je achteraf misschien spijt krijgt van impulsieve beslissingen.

Je wilt graag je dagelijkse gewoontes veranderen en nieuwe impulsen geven!

 

Volle supermaan april 2020. Om 04:35 uur  Weegschaal dit moet je er over weten!!!

Legt de nadruk op relaties, contacten, harmonie en politieke overeenkomsten.

Een supermaan is een nieuwe maan of volle maan die plaatsvindt op het moment dat de maan het dichts bij de aarde staat

De weegschaal is een teken waarin men graag en veel praat, kletst en sociale contacten onderhoudt.

Ook houdt de Weegschaal niet van ruzie maken, zijn zij heel geduldig en gaan liever een conflict uit de weg. Het zijn goede politici en zullen graag voor anderen de problemen oplossen, verder zijn het uitstekende bemiddelaars.

Ook staat een weegschaal erom bekend hij/zij zijn beslissingen wikt en weegt, van alle kanten bekijkt voor hij/zij uiteindelijk een keuze maakt. Dit kan om grote belangrijke dingen gaan, maar ook om kleine “onbelangrijke” dingen.

Heb je tijdens deze supervolle maan in Weegschaal ruzie, zul je waarschijnlijk eerder voor een compromis gaan.

Maar ben je wel heel rechtvaardig en eerlijk!

De volle maan in Weegschaal welk teken bij het 7-de huis hoort, het relatie huis, duidt ook aan dat er misschien conflicten zijn in je relatie die uitgepraat moeten worden waarna je je weer dichter bij je partner voelt en weer harmonie in de relatie is!

Voor meer informatie bel  Vayu box 07

Vayu

De Maan en welke maan Vayu verteld

Astrologie van Vayu

 

Supermaan, de volle maan op 9 maart 2020 in het teken Maagd 

Onverwerkte emoties achterlaten en transformeren.

Super volle maan.

Deze volle maan is ook wel de Supermaan genoemd omdat hij het dichtste bij de aarde staat en nu heel groot te zien is. De eigenschappen van de volle maan worden dan versterkt. Deze volle maan in Maagd vindt je het belangrijk om je zaken op orde te hebben en ben je preciezer dan anders. Je gevoel van veiligheid krijg je uit orde, structuur en regelmaat. Het is een goede tijd om je kasten op te ruimen, je administratie te ordenen en je huis eens goed schoon te maken. Emotioneel gezien ben je misschien wat koeler dan normaal, en vooral omdat Neptunus tegenover de volle maan staat ben misschien soms wat banger en voorzichtiger. Probeer wat meer van vertrouwen te zijn! Tijdens de volle maan probeer je dingen te volbrengen die je met de nieuwe maan begonnen bent.

Nieuwe maan in teken Vissen

Nieuwe Maan in teken Vissen

Nieuwe Maan in teken Vissen 23 februari.

Met de nieuwe maan in Vissen kun je vandaag wat gevoeliger zijn en misschien ook wat meer terug getrokken zijn. Ook is het een goede dag om te dagdromen,fantaseren en ben je intuïtief naar gebeurtenissen en mensen om je heen. Je kunt goed aanvoelen wat mensen zeggen en soms ook wat mensen niet zeggen maar de boodschap begrijp je wel! Als het je te veel wordt vandaag, kan het prettig zijn om je even terug te trekken om terug bij je zelf te komen en stil te zijn. De nieuwe maan is kan ook een begin zijn van iets nieuws, ergens een nieuwe start mee maken, nieuwe plannen en projecten te starten. Deze nieuwe maan vindt plaats in het teken VISSEN wat staat voor vriendschappen, sociale ondernemingen/contacten en netwerken. Ook staat de Vissen voor nieuwe dingen ondernemen en uitvindingen. Het is een goed moment om problemen op te lossen en een pauze te nemen van al onze problemen, emoties en met wat meer afstand hier naar kijken. De nieuwe maan staat vierkant Uranus wat een goed moment is om “buiten de box”te denken en handelen. Het kan wat abrupt en chaotisch zijn maar ook creatief en misschien ontmoet je wel mensen die je normaler wijze niet zult ontmoeten

Leeuw


Volle maan 9 februari

Volle Maan 9 februari

Deze volle maan is het het sterrenbeeld Leeuw,

 

De volle maan op 9 februari 2020 wordt ook wel de ijs of sneeuwmaan genoemd. Dit omdat het tijdens deze volle maan vaak kouder is en misschien wel sneeuwt. De volle maan geeft je meer energie, je reageert soms wat heftiger en sommige mensen slapen minder. Wetenschappelijk is het nooit bewezen dat mensen minder slapen maar toch zijn er voldoende mensen die tijdens de volle maan wakker liggen. Deze volle maan is het het sterrenbeeld Leeuw, een vuur teken, tijd voor een feestje, een goede maaltijd, een avondje stappen, toneel, kunst in welke vorm ook. Zoek een uitlaat klep voor je energie door bijvoorbeeld een extra rondje te lopen, sporten en voel de energie in je hart wanneer je communiceert met mensen!  Een goede dag/nacht voor romantiek.

Vayu box 07   Vayu

♥ Volle maan in Schorpioen op woensdag 7 Mei.♥

Mei 2020Op 7 mei 2020 staat de Volle maan in Schorpioen. Dus dan staat de Zon in Stier, tegenover de Maan.

De volle maan in het teken Schorpioen kan zorgen voor heftige emoties en diepe verlangens. Het is een teken van verborgen geheimen en mysteries. Schorpioen is het teken van je diepe gevoelens waar je niet altijd raad mee weet en ze liever verstopt.

De stier is meer praktisch, die graag zekerheid en veiligheid om zich heen heeft en goed nadenkt voor hij wat begint. Deze dag kan je gevoel en verstand in conflict met elkaar zijn.

De Volle maan in Schorpioen kan je wat jaloerser maken, meer zin in sex hebben en gepassioneerd zijn. Let op voor ruzie en drama….Staat je zon of maan rond 16 graden in de Stier.

Schorpioen dan heeft deze volle maan een nog sterkere uitwerking.


♥ Nieuwe maan in Stier donderdag 23 april.♥

Op 23 april staat de maan samen met de zon in Stier, wanneer de maan samen met de zon valt, noem je dit de nieuwe maan.

Stier is een aards teken, die het graag wat rustiger aan doet en van de natuur houdt. Mensen die de zon in Stier hebben staan zijn vaak ook van voller in het lichaamsbouw. De Stier is erg betrouwbaar, geduldig en staat met beide benen op de grond. Voor een stier is het belangrijk om financiële en emotionele zekerheid te hebben en plotselinge veranderingen zijn daarom lastig. Deze nieuwe maan valt samen met Uranus in Stier en het kan je onrustig maken of plotseling doen verlangen naar veranderingen. Het is goed om niet al te impulsief te zijn daar dit een kort durende stand is en je achteraf misschien spijt krijgt van impulsieve beslissingen.

Je wilt graag je dagelijkse gewoontes veranderen en nieuwe impulsen geven!

 

Volle supermaan april 2020. Om 04:35 uur  Weegschaal dit moet je er over weten!!!

Legt de nadruk op relaties, contacten, harmonie en politieke overeenkomsten.

Een supermaan is een nieuwe maan of volle maan die plaatsvindt op het moment dat de maan het dichts bij de aarde staat

De weegschaal is een teken waarin men graag en veel praat, kletst en sociale contacten onderhoudt.

Ook houdt de Weegschaal niet van ruzie maken, zijn zij heel geduldig en gaan liever een conflict uit de weg. Het zijn goede politici en zullen graag voor anderen de problemen oplossen, verder zijn het uitstekende bemiddelaars.

Ook staat een weegschaal erom bekend hij/zij zijn beslissingen wikt en weegt, van alle kanten bekijkt voor hij/zij uiteindelijk een keuze maakt. Dit kan om grote belangrijke dingen gaan, maar ook om kleine “onbelangrijke” dingen.

Heb je tijdens deze supervolle maan in Weegschaal ruzie, zul je waarschijnlijk eerder voor een compromis gaan.

Maar ben je wel heel rechtvaardig en eerlijk!

De volle maan in Weegschaal welk teken bij het 7-de huis hoort, het relatie huis, duidt ook aan dat er misschien conflicten zijn in je relatie die uitgepraat moeten worden waarna je je weer dichter bij je partner voelt en weer harmonie in de relatie is!

Voor meer informatie bel  Vayu box 07

Vayu

De Maan en welke maan Vayu verteld

Astrologie van Vayu

 

Supermaan, de volle maan op 9 maart 2020 in het teken Maagd 

Onverwerkte emoties achterlaten en transformeren.

Super volle maan.

Deze volle maan is ook wel de Supermaan genoemd omdat hij het dichtste bij de aarde staat en nu heel groot te zien is. De eigenschappen van de volle maan worden dan versterkt. Deze volle maan in Maagd vindt je het belangrijk om je zaken op orde te hebben en ben je preciezer dan anders. Je gevoel van veiligheid krijg je uit orde, structuur en regelmaat. Het is een goede tijd om je kasten op te ruimen, je administratie te ordenen en je huis eens goed schoon te maken. Emotioneel gezien ben je misschien wat koeler dan normaal, en vooral omdat Neptunus tegenover de volle maan staat ben misschien soms wat banger en voorzichtiger. Probeer wat meer van vertrouwen te zijn! Tijdens de volle maan probeer je dingen te volbrengen die je met de nieuwe maan begonnen bent.

Nieuwe maan in teken Vissen

Nieuwe Maan in teken Vissen

Nieuwe Maan in teken Vissen 23 februari.

Met de nieuwe maan in Vissen kun je vandaag wat gevoeliger zijn en misschien ook wat meer terug getrokken zijn. Ook is het een goede dag om te dagdromen,fantaseren en ben je intuïtief naar gebeurtenissen en mensen om je heen. Je kunt goed aanvoelen wat mensen zeggen en soms ook wat mensen niet zeggen maar de boodschap begrijp je wel! Als het je te veel wordt vandaag, kan het prettig zijn om je even terug te trekken om terug bij je zelf te komen en stil te zijn. De nieuwe maan is kan ook een begin zijn van iets nieuws, ergens een nieuwe start mee maken, nieuwe plannen en projecten te starten. Deze nieuwe maan vindt plaats in het teken VISSEN wat staat voor vriendschappen, sociale ondernemingen/contacten en netwerken. Ook staat de Vissen voor nieuwe dingen ondernemen en uitvindingen. Het is een goed moment om problemen op te lossen en een pauze te nemen van al onze problemen, emoties en met wat meer afstand hier naar kijken. De nieuwe maan staat vierkant Uranus wat een goed moment is om “buiten de box”te denken en handelen. Het kan wat abrupt en chaotisch zijn maar ook creatief en misschien ontmoet je wel mensen die je normaler wijze niet zult ontmoeten

Leeuw


Volle maan 9 februari

Volle Maan 9 februari

Deze volle maan is het het sterrenbeeld Leeuw,

 

De volle maan op 9 februari 2020 wordt ook wel de ijs of sneeuwmaan genoemd. Dit omdat het tijdens deze volle maan vaak kouder is en misschien wel sneeuwt. De volle maan geeft je meer energie, je reageert soms wat heftiger en sommige mensen slapen minder. Wetenschappelijk is het nooit bewezen dat mensen minder slapen maar toch zijn er voldoende mensen die tijdens de volle maan wakker liggen. Deze volle maan is het het sterrenbeeld Leeuw, een vuur teken, tijd voor een feestje, een goede maaltijd, een avondje stappen, toneel, kunst in welke vorm ook. Zoek een uitlaat klep voor je energie door bijvoorbeeld een extra rondje te lopen, sporten en voel de energie in je hart wanneer je communiceert met mensen!  Een goede dag/nacht voor romantiek.

Vayu box 07   Vayu