De kenmerken van onze Vissen.

Vissen 19 feb tot 20 Maart

Waarom Vissen een fantastisch sterrenbeeld is. Ze zijn supercreatief, gevoelig en heel begaan met het lot van anderen.

Als laatste teken van de dierenriem hebben ze de beste en liefste karaktereigenschappen van alle sterrenbeelden.

Helderheid over dit astrologische teken.

  1. Het Karakter van een Vissen is spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief.
  2. De Vissen voelen haarfijn de problemen van anderen aan, toont medeleven en verstaat alles.
  3. Raak een Vis nooit kwijt als vriend, er is geen weg meer terug.
  4. De Vissen zijn bijzonder Paranormaal, ze zullen het nooit helemaal laten zien, wat ze zien!
  5. De Vissen geven alles wat ze hebben, niets is hun teveel.

Als je een partner hebt die wil socializen, en vrienden die ook veeleisend zijn, vind je de aandacht waarschijnlijk stressvol en zal het waarschijnlijk niet verbeteren hoe je je voelt. Verzin je excuses, weiger deel te nemen voordat je ergens bent waar je niet wilt zijn. Je vrienden moeten accepteren dat je wat rust nodig hebt.

Vissen kunnen sterk zijn als dat nodig is, maar kunnen het moeilijk vinden om een beslissing te nemen. Ze kunnen ook periodiek van streek raken, als gevolg van hun extreme gevoeligheid wanneer ze reageren op situaties en gebeurtenissen die hard lijken. Op hun best zijn Vissen echt meelevend en bieden ze service, liefde en begrip aan het hele leven.

Vissen zijn dromerig en vol fantasie, en worden gemakkelijk beïnvloed door alles om hen heen, omdat ze behoorlijk gevoelig zijn voor de emoties van anderen. Ze hebben ook een artistiek temperament waardoor ze deze gevoelens op creatieve en innovatieve manieren kunnen uiten. De edelstenen (zie ook;https://www.stenenmetstijl.nl) die bij Vissen horen zijn amazoniet, fluoriet en regenboog, maansteen, de kleuren groen, paars en wit, de dag donderdag, heersende planeet Jupiter en wordt geheerst door het twaalfde huis.

* De Vissen *

Horoscoop voor de Vissen voor de maand Februari / Maart 2024

♣ Geluksdagen ♣

17-23-24-27-30.

De positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Vissen.
Positieve eigenschappen: gevoelig, mededogend, aardig, intuïtief, sympathiek en fantasierijk.
Negatieve eigenschappen: humeurig, soms negatief en dan zijn ze er goed in om slecht te zorgen voor hunzelf.

Vissen positieve kenmerken

Het sterrenbeeld Vissen heeft een groot gevoel en een grote intuïtie, die hen goed kan begeleiden en hen kan helpen creatieve of intellectuele sprongen te maken die andere mensen misschien niet kunnen zien of overwegen. Vissen zijn diep fantasierijk en kunnen urenlang dagdromen. Vissen werken niet op dezelfde manier als andere mensen, waardoor ze meer inzichten kunnen verkrijgen en werk sneller gedaan kunnen krijgen. Maar door het veelal dagdromen van de Vissen het is niet dat ze zoveel sneller zijn dan andere sterrenbeelden. Dit is noodzakelijk voor elk creatief proces. Hoe meer een Vissen begrijpt hoe ze werken en dat proces respecteert, hoe beter ze zijn.

Vissen negatieve kenmerken

Vissen kunnen soms te veel tijd in hun hoofd doorbrengen, te veel in een probleem raken en ervan uitgaan dat er geen oplossing is. Vissen zijn altijd een van de eerste tekenen om anderen aan te horen, maar als het gaat om (emotionele) hulp vragen aan anderen, kunnen Vissen zich soms afzonderen, ervan uitgaande dat niemand weet wat ze voelen. Leren hoe ze zich open kunnen stellen kan een goede les zijn voor de Vissen. Het feit blijft natuurlijk dat niemand de gedachten van de Vissen kan lezen. Vissen voelen zich soms gefrustreerd dat ze als moeilijker worden gezien dan hun leeftijdsgenoten, en dat gevoel kan ze defensief laten voelen. Het zou heel goed zijn voor de Vissen om hun beschermende muur af te bouwen, mensen toe te staan van hen te houden en zich overgeven dat er fouten worden gemaakt.

Omgang met de Vissen

Vissen aantrekken kan een uitdaging zijn, omdat ze niet echt onder de indruk zijn van geld en succes. Ze worden vaak aangetrokken door dominante mensen, maar ze moeten net zo gevoelig en zorgzaam zijn als hun. Hier zijn enkele manieren om de Vissen aan te trekken:

Wees jezelf! Doe je best om tijd met hem door te brengen en praat met hem. Wees nooit bang om jezelf open te stellen voor hen.

Vissen wordt aangetrokken door mensen die het initiatief nemen. Ze genieten van metgezellen die dominant zijn. Voel dus niet alsof je verlegen moet zijn bij de Vissen.

Vissen hebben de neiging zich te richten op spiritualiteit en het onconventionele, dus praat met hen over deze dingen. Een diepgaand gesprek over deze onderwerpen kun je makkelijk voeren met de Vissen.